Wong Wadon Karo Sarung Tangan Ireng

Wong Wadon Karo Sarung Tangan Ireng

By (author) 

List price: US$9.49

Currently unavailable

We can notify you when this item is back in stock

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Ngilang aneh saka pembunuh kontrak sadurunge Telpon layanan rahasia Perancis ing Paris. Led Agen Rouge, kasus iki diselidiki. Mung pitunjuk punika sarung tangan ireng, kang ditemokake ing suitcase kosong. Sing liyane sing njelajah, luwih mbebayani iku. Trek mimpin menyang Berlin, Moskow, Dublin lan New York. Wong wadon karo sarung tangan ireng, disebut dening penyidik uga Lady Bittersweet, nanging misale jek wong-wong mau dadi tansah siji langkah ahead. Ndhuwur kabeh, dheweke wis dadi ing kanggo Agent Rouge, padha melu ing game gedhong.show more

Product details

  • Paperback | 214 pages
  • 127 x 203.2 x 12.45mm | 294.83g
  • Createspace
  • United States
  • Javanese
  • black & white illustrations
  • 1508743916
  • 9781508743910