Valors socials i cívics, 5 Educació Primària (Comunitat Valenciana)

Valors socials i cívics, 5 Educació Primària (Comunitat Valenciana)

List price: US$30.98

Currently unavailable

We can notify you when this item is back in stock

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Els protagonistes són Anna i Xavier, però les seues vivències es desenrotllen en el marc de la "colla". Esta colla està formada per: Luis Felipe (llatinoamericà) , Yunkan (xiquet xinés) , Adriana i Omar (xiquet marroquí) . Els "altres" comencen a ser importants, però també les vivències i valors que viuen com a grup.

El llibre de l'alumne consta de 9 Unitats. Tres unitats per trimestre.

A l'inici del llibre hi ha una doble pàgina dirigida als xiquets en què en el seu llenguatge, intentem que comprenguen el significat de cada una de les competències, incloses les específiques de Valors que són:
- Treball col·laboratiu
- Capacitat per a pensar críticament.
- Competència per a solucionar problemes.

Hi ha un logo representatiu de cada competència. Este logo será al llarg del llibre en la part superior de les pàgines i junt amb les activitats que exercixen eixa competència i en la pàgina d'Avalua les teues competències, al final de cada unitat.

Al final de cada Unitat, avaluem les competències partint sempre d'una il·lustració o escena, que motiva les qüestions per a realitzar eixa avaluació. Hi ha també el logo de la o les competències que es pretenen avaluar.

En cada una de les 9 unitats, podem trobar una proposta de realització d'un taller. Es tracta que expressen plàsticament algun element dels apresos que es considera important.
Els Pictogrames constituïxen un element que pot ajudar a fer que els xiquets relacionen allò que s'ha aprés amb un dibuix. Això pot servir per a la realització de mapes conceptuals, per a identificar imatges amb la temàtica de la Unitat, per a avaluar per mitjà d'ells els aprenentatges realitzats. Cada Unitat compta amb tres pictogrames. Els 36 pictogrames que han anat sortint al llarg del llibre són al final del llibre perquè puguen ser treballats pel professor com considere oportú.

L'estructura que seguim és molt senzilla, però en eixa senzillesa s'inclouen tots els elements que considerem bàsics per a la realització dels aprenentatges d'una manera atractiva. Cada Unitat compta amb huit pàgines.
show more

Product details

  • Paperback | 96 pages
  • 220 x 290mm
  • Cadí
  • Spain
  • Spanish
  • 8447471659
  • 9788447471652