Uw Dromen Kunnen Uw Leven Redden

Uw Dromen Kunnen Uw Leven Redden : Hoe En Waarom Uw Dromen U Waarschuwen Voor Alle Gevaren: Aardbevingen, Vloedgolven, Tornado's, Stormen, Aardverschuivingen, Vliegtuigongelukken, Aanvallen, Aanslagen, Inbraken, Enz.

3 (5 ratings by Goodreads)
By (author)  , Translated by  , Illustrated by 

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 3 business days
When will my order arrive?

Description

Uw dromen kunnen uw leven redden Hoe en waarom uw dromen u waarschuwen voor alle gevaren: aardbevingen, overstromingen, tornado's, vloedgolven, aardverschuivingen, vliegtuigongelukken, aanvallen, aanslagen, inbraken etc. Hoewel we van nature via ons lichaam en ons onderbewustzijn alle gevaren in onze omgeving opmerken, weten we niet meer hoe we die waarnemingen kunnen gebruiken om onze persoonlijke veiligheid te garanderen. De dieren weten nog wel hoe ze dat moeten doen en dat is wat hen in staat stelt om gewaarschuwd te worden en te vluchten voordat de natuurrampen zich voordoen.Toch kan de mens de dieren voorbijstreven op dit gebied, door gebruik te leren maken van zijn dromen. Dit boek, het resultaat van meer dan 20 jaar onderzoek, legt een voor iedereen toegankelijke methode uit die u in staat stelt om de bruggen te herstellen tussen het lichaam, het bewustzijn en het onderbewustzijn om meer informatie te kunnen ontvangen over de gevaren in onze omgeving. Als de dialoog met het onderbewustzijn en het lichaam eenmaal hersteld is, blijkt de mens in feite superieur aan de dieren en aan alle bestaande technologieën om alle soorten gevaren aan te voelen komen, of die van natuurlijke, menselijke of technologische oorsprong zijn. Door de techniek te gebruiken die in dit boek wordt uitgelegd, kunt u leren belangrijke informatie over de veiligheid van uzelf en uw naasten "terug te vinden," die tot uw beschikking staan wanneer u in droomtoestand bent. Zo zult u bijvoorbeeld in staat zijn: - een dodelijk ongeluk te voorkomen door te vluchten voordat een natuurramp zich voordoet: aardbeving, vulkaanuitbarsting, aardverschuiving, overstroming, vloedgolf, lawine, tornado etc.; - plannen van aanvallers, terroristen, dieven, verkrachters of inbrekers te laten mislukken; - te weten, voordat u op reis gaat, bijvoorbeeld met het vliegtuig of de boot, of u veilig en wel zult aankomen op uw bestemming, of dat het beter is af te zien van de reis vanwege een aanslag, een schipbreuk, een ongeluk of een natuurramp; - nog veel meer vallen en gevaren aan te voelen en ze te ontwijken. - voor de meer begiftigden onder u is het zelfs mogelijk een grotere gevoeligheid en een sterkere intuïtie te ontwikkelen rechtstreeks in wakende toestand, wat u in staat zal stellen om nog effectiever te reageren op gevaren in uw omgeving. - u zult ook leren om u niet onnodig zorgen temaken wanneer u eenvoudige nachtmerries hebt, omdat u geleerd hebt wat die bij u opwekt en u zult ze zo kunnen onderscheiden van echte waarschuwingsdromen over natuurrampen, aanslagen, inbraken, incidenten met nucleaire energiecentrales, etc.
show more

Product details

  • Paperback | 130 pages
  • 127 x 203 x 8mm | 150g
  • Dutch; Flemish
  • Illustrations, black and white
  • 1932848649
  • 9781932848649

About Anna Mancini

Anna Mancini, Francaise van Italiaanse afkomst, woont in Parijs en is schrijfster, coach en geeft lezingen. Geinspireerd door haar familiecultuur is zij zich al heel jong gaan interesseren in dromen. Later, toen zij bezig was met haar proefschrift over het octrooirecht, veranderde haar leven door een belangrijke droom. Die bijzondere en zeer heldere droom geeft haar de oplossing van een raadsel uit het oude Romeinse recht1, dat talrijke onderzoekers over de hele wereld niet hebben kunnen oplossen. Tegen alle verwachting in krijgt deze ontdekking, waarvan zij de onirische oorsprong niet noemt, geen enthousiaste ontvangst in de universitaire wereld, maar wordt zij verstoten van de universiteit en wordt zij uitgesloten van een carriere als jurist door haar scriptiebegeleider. Zo komt het dat zij er voor kiest om zich helemaal toe te leggen op het onderzoek en proefnemingen van het droomproces. Jarenlang heeft zij dromen, maar ook dromers geobserveerd en heeft ze proeven gedaan om te begrijpen wat de invloed is van de omgeving en de manier van leven op de inhoud van de dromen. Voor haar onderzoeken heeft ze ook gebruik gemaakt van oude en miskende leringen over de menselijke geest die aan ons zijn overgeleverd in de overblijfselen van oude juridische systemen. Danzkij deze originele manier van werken met dromen en met behulp van haar eigen dromen die haar begeleid hebben tijdens haar onderzoeken, is zij er in geslaagd: - een vernieuwende en effectieve methode voor de interpretatie van de droomtaal te ontwikkelen; - een techniek die het mogelijk maakt om vragen te stellen aan ons onderbewuste en om daar antwoorden van te krijgen op ieder mogelijk gebied; - begrijpen wat de beste en de slechtste omstandigheden zijn voor het krijgen van creatieve dromen; - en vele andere zaken die het wakende leven makkelijker maken en de vitaliteit van de dromers verbetert. In 1995 heeft zij de onderzoeksorganisatie Innovative You opgericht, gevestigd in Parijs, waar zij met anderen heeft kunnen experimenteren met de technieken om met dromen te werken die zij heeft ontwikkeld na langdurige persoonlijke onderzoeken.
show more

Rating details

5 ratings
3 out of 5 stars
5 20% (1)
4 20% (1)
3 20% (1)
2 20% (1)
1 20% (1)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X