Tres relats
33%
off

Tres relats

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 2 business days
When will my order arrive?

Description

Toni Mata (Sabadell, 1982) ha fet algunes d’aquestes coses: lletrista de Jason Donovan (1995-1998); ha escrit guions d’humor per a la tele i la ràdio, però no prou famosos per sortir a la Viquipèdia; empresonat l’any 2004 per fer jocs de paraules amb cognoms de polítics a la Jornada de Portes Obertes del Parlament de Catalunya; ha recollit tres anys tard el títol de Periodisme de la UAB; és Premi «Sucador de Pa de Folgueroles» (anys 2003, 2005 y 2006).

Edgar Cantero (Barcelona, 1981) dibuixa còmics i es presenta a premis literaris. Va ser membre del fanzine Los Miserables i ha publicat les novel·les Baileys n’ Coke (Servei de Publicacions de la UAB, 2007) i Dormir amb Winona Ryder (Proa, 2007), entre altres obres. Acostuma a escriure sobre ambients apocalíptics, somnis, catàstrofes, lesbianes, mafiosos, paradoxes espaciotemporals i heroïnes de la subcultura punk. A «Tres nadons» hi surten les tres últimes coses.

Víctor García Tur (Barcelona, 1981). Dissenyador gràfic. Viu a l’Eixample. «Front» és un conte ambientat a la Guerra Civil Espanyola i explicat amb l’hemisferi dret del cervell.
show more

Product details