Totuuden Sana
21%
off

Totuuden Sana : Raamatun auktoriteetti uskossa ja elamassa

5 (1 rating by Goodreads)
By (author) 
5 (1 rating by Goodreads)
Free delivery worldwide Expected delivery to the United States in 7-10 business days.

Not ordering to the United States? Click here.
May not be delivered to the United States by Christmas May not be delivered to the United States by Christmas

Description

Elämme uskonnollisen sekasorron aikakautta. Jotkut väittävät saavansa syviä hengellisiä kokemuksia. Jotkut väittävät saavansa Jumalalta uusia ilmoituksia tai unia tai puhuvansa kielillä. Jotkut vaipuvat hurmostilaan tai puhuvat enkelien kanssa tai lentävät taivaaseen ja takaisin. Ei näytä olevan mitään rajaa sille, mitä ihmiset hyväksyvät uskon nimessä. Yleinen käsitys hengellisestä ihmisestä on, että hän on mystinen, epäkäytännöllinen, epärealistinen ja elää toisessa maailmassa. Jotkut jopa pitävät sellaista ihmistä ihanteena. Vain se, että joku on mystinen ja puhuu uskosta Jumalaan, ei kuitenkaan merkitse, että hän olisi kristitty. Kaikkien uskontojen parissa esiintyy mystisiä kokemuksia. Raamatullinen usko ei ole outoa tai mystistä. Kristinusko ei perustu lämpimiin tunteisiin tai tunteellisiin kokemuksiin. Kristillinen usko perustuu ikuisiin Raamatun totuuksiin. Raamattu määrittelee uskon rajat. Emme tietäisi mitä uskoa, ellei Jumala olisi antanut meille täsmällisiä yksityiskohtia kirjallisessa muodossa. Pohjimmiltaan uskossa on kyse Raamatun arvovallasta. Joko ihminen uskoo koko Raamatun tai hän ajelehtii ihmisjärkeilyn varassa. Ilman Raamatun arvovaltaa ei ole olemassa mitään lopullista auktoriteettia.
show more

Product details

  • Paperback | 232 pages
  • 127 x 203 x 12mm | 231g
  • Finland
  • Finnish
  • 9789519869124

About Tom Ruhkala

Tom Ruhkala toimi pastorina 22 vuotta Tampereella Armon Baptistiseurakunnassa. Yhdessä vaimonsa Lindan kanssa hän palveli Suomessa evankeliumin työssä yhteensä 38 vuotta. Tom valmistui Faith Baptist Bible College and Seminary -raamattukoulusta, ja palveli Baptist Mid-Missions lähetysjärjestön alaisuudessa. Tomilla ja Lindalla oli kummallakin suomalaiset isovanhemmat.
show more

Rating details

1 rating
5 out of 5 stars
5 100% (1)
4 0% (0)
3 0% (0)
2 0% (0)
1 0% (0)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X