Timanttipolku
16%
off

Timanttipolku : Tiibetin buddhalaisuus kohtaa lannen

4.51 (208 ratings by Goodreads)
By (author) 

Free delivery worldwide

Available. Expected delivery to the United States in 8-11 business days.


Not ordering to the United States? Click here.

Description

Tämä on mukaansatempaava kertomus Ole ja Hannah Nydahlista, jotka vuonna 1968 häämatkallaan Nepalissa saivat esimakua elävän timanttipolkubuddhalaisen välityksen voimasta. Seuraavalla Kathmandun-matkallaan he tapasivat laman, jolla oli epätavallisia henkisiä kykyjä, ja vuonna 1969 heistä tuli Hänen Pyhyytensä 16. Gyalwa Karmapan, suuren tiibetiläisen mestarin ja karma-kagyü-linjan johtajan, ensimmäiset länsimaalaiset oppilaat. Jännittävillä matkoillaan Pohjois-Euroopan vihreiltä alangoilta Himalajan lumisille huipuille he pääsivät osallisiksi lukuisten tiibetiläisten lamojen taitavista opetuksista. Tämä kirja ei ole ainoastaan kiehtova kuvaus nuoren tanskalaisen hippipariskunnan henkisestä odysseiasta, vaan se toimii samalla myös johdantona Tiibetin buddhalaisuuden rikkaisiin menetelmiin, joiden avulla elämän voi muuntaa rajattomaksi iloksi ja vapaudeksi.
show more

Product details

  • Paperback | 246 pages
  • 127 x 203 x 13mm | 245g
  • Finland
  • Finnish
  • 9789528020677

About Lama Ole Nydahl

Lama Ole Nydahl (s. 1941) on yksi harvoista länsimaalaisista, joilla on täysi pätevyys toimia tiibetinbuddhalaista karma-kagyü-perinnettä edustavana lamana ja meditaatio-opettajana. Kuusikymmentäluvun lopussa hän ja hänen vaimonsa Hannah saivat häämatkallaan Nepalissa esimakua elävän buddhalaisen välityksen voimasta, ja heistä tuli sittemmin Hänen Pyhyytensä 16. Karmapan, karma-kagyü-koulukunnan hengellisen johtajan ja "Tiibetin joogien kuninkaan", ensimmäiset länsimaalaiset oppilaat. Saatuaan päätökseen kolme vuotta kestäneet buddhalaisen filosofian opiskelunsa ja intensiiviset meditaatioharjoituksensa he alkoivat 16. Karmapan pyynnöstä opettaa buddhalaisuutta lännessä ja perustaa meditaatiokeskuksia hänen ohjeidensa mukaisesti. Siitä lähtien lama Ole on välittänyt linjan siunausta lähes päivittäin eri kaupungissa matkustaen ja opettaen ympäri maailman. Hänen tietämyksensä syvyys ja dynaamiset opetuksensa inspiroivat tuhansia ihmisiä luennoilla, meditaatiokursseilla ja retriiteillä, ja hän on tähän mennessä perustanut noin kuusi ja puolisataa Timanttipolku-buddhalaista keskusta, jotka toimivat nyt Thaye Dorjen, Hänen Pyhyytensä 17. Karmapan, hengellisessä suojeluksessa.
show more

Rating details

208 ratings
4.51 out of 5 stars
5 65% (135)
4 24% (49)
3 10% (20)
2 2% (4)
1 0% (0)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X