Temps que van ser
30%
off

Temps que van ser

By (author)  , By (author)  , Translated by 

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 3 business days
When will my order arrive?

Description

Un apassionant relat a dues veus que descobreix el món literari i personal d#Esther i Oscar Tusquets, així com histories familiars desconegudes fins ara. Un testimoni únic sobre una època i una família.

«Ja havia previst que en aquest llibre a quatre mans descobriríem moltes coses sobre nosaltres dos, però mai no hauria sospitat que les sorpreses serien tan grans i que m'obligarien a modificar en part la imatge que tenia del meu propi passat.» Esther TusquetsMemòries d'infantesa i joventut. Temps que van ser és un relat apassionant a dues veus que ens descobreix el món literari i personal d'Esther i Oscar Tusquets, i alhora històries familiars desconegudes fins ara: la figura del pare, un metge dedicat a regentar el negoci familiar d'assegurances, i la mare, una dona distant i avançada a la seva època, el període convuls immediatament posterior a la Guerra Civil espanyola i la Segona Guerra Mundial i els primers apunts de la transició cap a la democràcia.

La identitat, els records d'infantesa i d'adolescència, la relació entre els germans, els mecanismes de la memòria i la reconstrucció del passat.
show more

Product details

  • Paperback | 264 pages
  • 150 x 228 x 28mm | 358.34g
  • Spain
  • Spanish
  • 8402420931
  • 9788402420930

Review Text

Encuadernación: Rústica.Ja havia previst que en aquest llibre a quatre mans descobriríem moltes coses sobre nosaltres dos, però mai no hauria sospitat que les sorpreses serien tan grans i que m’obligarien a modificar en part la imatge que tenia del meu propi passat. Esther Tusquets
Memòries d’infantesa i joventut, Temps que van ser és un relat apassionant a dues veus que ens descobreix el món literari i personal d’Esther i Oscar Tusquets, i alhora històries familiars desconegudes fins ara: la figura del pare, un metge dedicat a regentar el negoci familiar d’assegurances, i la mare, una dona distant i avançada a la seva època, el període convuls immediatament posterior a la Guerra Civil espanyola i la Segona Guerra Mundial i els primers apunts de la transició cap a la democràcia.
La identitat, els records d’infantesa i d’adolescència, la relació entre els germans, els mecanismes de la memòria i la reconstrucció del passat. Un testimoni únic sobre una època i una família.
show more