Tapping Solution

Tapping Solution

4.02 (1,712 ratings by Goodreads)
By (author)  , Translated by 

List price: US$28.55

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Haluaisitko, että elämässäsi olisi jokin asia toisin? Etkö tiedä, kuinka voisit muuttaa asioiden tilaa? Vaikuttavan suursuosion saavuttanut Tapping Solution tarjoaa ratkaisun mahdottomilta tuntuviin ongelmiin.

Tapping, joka tunnetaan myös lyhenteellä EFT, yhdistää modernin psykologian ja ikiaikaisen akupainannan. Tutkimuksissa on todettu menetelmän olevan tehokas apu monenlaisiin vaivoihin ahdistuksesta, kroonisesta kivusta, riippuvuuksista ja peloista painonhallintaan, talousvaikeuksiin, stressinsietokykyyn ja moneen muuhun. Menetelmä on myös uskomattoman helppo, ja sen voi oppia vain muutamassa minuutissa. Sitä voi hyödyntää missä vain ja käytännössä mihin vain. Tulokset ovat nähtävissä välittömästi.

Tämän kirjan avulla opit tappingin periaatteet. Kirja sisältää myös katsauksen menetelmän historiaan, tieteelliseen tutkimukseen tappingin takana ja hämmästyttäviä parantumistarinoita. Vapaudu peloistasi ja poista rajoittavat uskomuksesi, jotka estävät sinua elämästä haluamaasi elämää!

Nick Ortner on yhdysvaltalainen yrittäjä, jonka elämäntehtävänä on tarjota ihmisille mahdollisuuksia stressittömään, terveelliseen ja vauraaseen elämään.
show more

Product details

  • Paperback
  • Finland
  • Finnish
  • 9789522602343

Rating details

1,712 ratings
4.02 out of 5 stars
5 41% (704)
4 32% (547)
3 19% (321)
2 5% (83)
1 3% (57)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X