Resoldre problemas per aprendre

Resoldre problemas per aprendre

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 2 business days
When will my order arrive?

Description

Els diferents capítols del llibre es dediquen a propostes docents que tenen una mateixa finalitat: proporcionar als estudiants una oportunitat per pensar de manera autònoma sobre conceptes clau de la disciplina i, d’aquesta manera, avançar en el procés d’aprendre’ls. En el rerefons d’aquestes propostes, s’hi pot trobar l’interès per enfocar la docència cap a l’adquisició de competències. Aquest nou enfocament requereix molt més que canviar les propostes docents: cal canviar també les actituds dels professors i dels estudiants i proporcionar nous recursos per donar suport a l’activitat docent.

Per això, el llibre no dóna solucions a res, ni pretén establir què és una docència de qualitat. Només convida els professors a afegir-se a aquesta recerca de nous camins per ensenyar i per aprendre, per explorar tots junts el nou panorama que ara es configura.

Els autors formen part del Grup d’Interès de l’IDES Resoldre Problemes per Aprendre, els membres del qual s’han reunit periòdicament durant dos cursos en sessions de seminari i han participat en diversos cursos amb aquest mateix nom organitzats per l’IDES. En aquest llibre, hi han participat: Anna Arís, Marià Baig, M. del Mar Carrió, Digna Couso, Pau Ferrer, Mercè Izquierdo (coordinadora de l’edició), Javier López, Joan Suades i Antoni Villaverde.

La tasca del seminari, de la qual presentem aquí algun exemple, es desenvolupa a partir de l’anàlisi de la tasca docent dels professors que hi participen des dels nous criteris de qualitat docent que es van imposant, segons els quals cal assegurar que els estudiants saben aplicar els coneixements científics.
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

Black Friday Deals Week

Check out this week's discounts for Black Friday Deals Week. Shop now .