Programes d’orientació d’hàbits saludables i per al desenvolupament per a nois i noies entre 12 i 18 anys
35%
off

Programes d’orientació d’hàbits saludables i per al desenvolupament per a nois i noies entre 12 i 18 anys

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 2 business days
When will my order arrive?

Description

El llibre Programes d'orientació d'hàbits saludables i per al desenvolupament per a nois i noies entre 12 i 18 anys consta de set programes adreçats a joves entre 12 i 18 anys per tal de prevenir i reeducar hàbits no saludables com: el consum d’alcohol, de tabac, drogues, trastorns d’alimentació, malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats, i millorar la convivència i la interacció social en el marc escolar i extraescolar, evitant l’abandonament escolar i les seves conseqüències. Ofereix recursos als professionals de l’educació (professors, pedagogs, psicopedagogs i educadors socials) per ajudar als joves a prevenir riscos a partir de la creació d’hàbits de salut favorables i que permetin millorar la seva qualitat de vida i el seu desenvolupament global.

Els autors d’aquest llibre són professors del Departament de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic de la Universitat Autònoma de Barcelona i de Formació de Formadors per a l’aplicació de programes d’intervenció, membres de la Càtedra de formació i Educació Viàries de la UAB i el SCT, i autors de publicacions relacionades en el marc de l’orientació professional i, de l’educació viària des del model de canvi d’actituds.
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details