Pensar, dialogar i fer en una Catalunya millor
38%
off

Pensar, dialogar i fer en una Catalunya millor

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 5 business days
When will my order arrive?

Description

Josep-Maria Terricabras ha publicat, entre altres, "Ètica i llibertat", "La comunicació", "Fer filosofia avui", "Atreveix-te a pensar", "Pensem-hi un minut", "Qüestió de criteri", "I a tu, què t'importa?", "Idees de Combat" i diversos títols del projecte "Philosophy for children", de M. Lipman.
show more

Product details

  • Paperback | 120 pages
  • 160 x 228 x 18mm | 180g
  • Barcelona, Spain
  • Catalan
  • 8415224338
  • 9788415224334

Review Text

"Hem conversat sobre la necessitat de pensar per no improvisar, sobre el valor del diàleg i del respecte als altres, sobre l’ètica i la coresponsabilitat en l’actuació política. I hem insistit en la necessitat de posar el pensament, el diàleg lleial i les nostres accions al servei del país per acabar reflexionant sobre la urgència de fer realitat el dret a decidir del poble de Catalunya. La intenció final d’aquesta conversa ha estat precisament aquesta: expressar el sentit i el goig de pensar, dialogar i fer en una Catalunya millor."Aquest és un llibre que posa el pensament, el diàleg i l’acció al servei de Catalunya amb una proposta engrescadora, raonable i raonada: pensar millor per entendre més, entendre més per actuar millor. Per sumar esforços i preparar el futur. Per avançar junts cap a la responsablitat i la llibertat. Perquè no hi ha dubte que, tot i que la dedicació al país ha de ser quotidiana i continuada, aquests són uns temps extraordinaris.
show more

Review quote

“Hem conversat sobre la necessitat de pensar per no improvisar, sobre el valor del diàleg i del respecte als altres, sobre l’ètica i la coresponsabilitat en l’actuació política. I hem insistit en la necessitat de posar el pensament, el diàleg lleial i les nostres accions al servei del país per acabar reflexionant sobre la urgència de fer realitat el dret a decidir del poble de Catalunya. La intenció final d’aquesta conversa ha estat precisament aquesta: expressar el sentit i el goig de pensar, dialogar i fer en una Catalunya millor.”

Aquest és un llibre que posa el pensament, el diàleg i l’acció al servei de Catalunya amb una proposta engrescadora, raonable i raonada: pensar millor per entendre més, entendre més per actuar millor. Per sumar esforços i preparar el futur. Per avançar junts cap a la responsablitat i la llibertat. Perquè no hi ha dubte que, tot i que la dedicació al país ha de ser quotidiana i continuada, aquests són uns temps extraordinaris.
show more