Parlant La Gent S'Estima
36%
off

Parlant La Gent S'Estima

1.5 (2 ratings by Goodreads)

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 5 business days
When will my order arrive?

Product details

  • Hardback | 126 pages
  • 136 x 202 x 16mm | 258.55g
  • Barcelona, United States
  • Catalan
  • New edition
  • 8415224249
  • 9788415224242

Review quote

«Per estimar-nos comunicant ho hem de fer des del cor.» Ferran Ramon-Cortés, autor del best-seller L'illa dels cinc fars

Avui dia tenim moltes oportunitats per aïllar-nos, per anar a la nostra sense dirigir-nos la paraula els uns als altres. Amb aquest llibre, l'autor de L'illa dels cinc fars recull la saviesa d'autors universals i ens ajuda a recuperar les ganes de parlar, de dir-nos les coses, i a descobrir quines actituds ajuden i quines perjudiquen la bona comunicació. Per ser capaços de dir als altres el que de veritat sentim, i per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos.

FERRAN RAMON-CORTÉS (Barcelona, 1962) és llicenciat en Ciències Econòmiques per ESADE. És consultor a l'agència Paradigma FCM i formador en habilitats de comunicació personal i interpersonal. Imparteix seminaris i tallers a empreses, organitzacions i institucions, i és professor convidat de diverses universitats com ESADE, la UB, la UAB o la Universitat de Navarra. Col·labora habitualment amb mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio (L'ofici de viure), RAC 1 (Via lliure), TV3 (Bricolatge emocional) o el diari El País. És l'autor, entre altres títols, del llibre L'illa dels fars.
show more

Review Text

«Per estimar-nos comunicant ho hem de fer des del cor.» Ferran Ramon-Cortés, autor del best-seller L'illa dels cinc fars Avui dia tenim moltes oportunitats per aïllar-nos, per anar a la nostra sense dirigir-nos la paraula els uns als altres. Amb aquest llibre, l'autor de L'illa dels cinc fars recull la saviesa d'autors universals i ens ajuda a recuperar les ganes de parlar, de dir-nos les coses, i a descobrir quines actituds ajuden i quines perjudiquen la bona comunicació. Per ser capaços de dir als altres el que de veritat sentim, i per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos. FERRAN RAMON-CORTÉS (Barcelona, 1962) és llicenciat en Ciències Econòmiques per ESADE. És consultor a l'agència Paradigma FCM i formador en habilitats de comunicació personal i interpersonal. Imparteix seminaris i tallers a empreses, organitzacions i institucions, i és professor convidat de diverses universitats com ESADE, la UB, la UAB o la Universitat de Navarra. Col·labora habitualment amb mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio (L'ofici de viure), RAC 1 (Via lliure), TV3 (Bricolatge emocional) o el diari El País. És l'autor, entre altres títols, del llibre L'illa dels fars.
show more

Rating details

2 ratings
1.5 out of 5 stars
5 0% (0)
4 0% (0)
3 0% (0)
2 50% (1)
1 50% (1)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X