Organització i mètodes de treball (I)
31%
off

Organització i mètodes de treball (I)

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 3 business days
When will my order arrive?

Description

Aquest llibre té el seu origen en la reflexió teòrica i pràctica de l’experiència docent dels seus autors en el Departament d’Economia de l’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’obra constitueix una guia d’estudi de la direcció estratègica i operativa de les organitzacions i s’adreça especialment als estudiants de la titulació de Relacions Laborals que cursen assignatures relacionades amb la direcció d’empreses i, més concretament, amb l’organització i mètodes de treball.

Joan-Lluís Capelleras i Segura. Doctor en Economia de l’Empresa per la Universitat Autònoma de Barcelona (2001). Professor lector del Departament d’Economia de l’Empresa de la UAB. Ha estat investigador visitant a la Universitat de Warwick, Regne Unit (2003-2004). La seva docència està bàsicament relacionada amb l’àrea d’estratègia i organització, en assignatures com ara Direcció Estratègica de l’Empresa, Teoria de l’Organització i Organització i Mètodes de Treball.

Adrià Royes i Riera. Llicenciat en Ciències Econòmiques, branca d’Empresa i branca d’Economia General per la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. És professor associat del Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment imparteix les assignatures: Direcció Estratègica i Política d’Empresa, de la llicenciatura d’Administració i Direcció d’Empreses; i Organització i Mètodes de Treball I, de la diplomatura de Relacions Laborals.

Christian Serarols Tarrés és professor lector del Departament d’Economia de l’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona i investigador principal del grup de recerca Àmbit rural i empreses de base tecnològica a Catalunya. Actualment imparteix docència de l’assignatura Organització i Mètodes de Treball a la diplomatura de Relacions Laborals. Enginyer industrial per la Universitat de Girona i doctor en Ciències Econòmiques per la UAB, ha impartit docència a diverses universitats espanyoles (UAB, UdG, UPF, UMA, etc.).
show more

Product details