Onnellisen elämän salaisuus

Onnellisen elämän salaisuus : Oppeja kaikkien aikojen laajimmasta onnellisuustutkimuksesta

By (author)  , By (author)  , Translated by  , Cover design or artwork by 

List price: US$23.58

Currently unavailable

We can notify you when this item is back in stock

Add to wishlist

Description

Onnellisen elämän salaisuus on selvitetty.

Mistä syntyy merkityksellinen elämä? Kaikkien aikojen kattavimman onnellisuustutkimuksen mukaan vastaus löytyy läheltä: ihmissuhteista.

Tuskin koskaan olemme tavoitelleet onnea näin antaumuksella, mutta epäonnistuneet siinä yhtä dramaattisesti. Etsimme onnea usein rahasta, asemasta ja uusista tavaroista, mutta ratkaisevia niin fyysisen ja psyykkisen terveyden kuin pitkäikäisyyden kannalta ovat hyvät ihmissuhteet. Mitä vahvempia ihmissuhteemme ovat, sitä todennäköisemmin elämme onnellista ja kaikin puolin terveempää elämää. Tämä kirja pohjaa Harvardin yliopistossa yli 80 vuotta käynnissä olleeseen poikkeukselliseen tutkimukseen, ja se opastaa lempeydellä, viisaudella ja lukuisten tarinoiden kautta, miten voimme tehdä elämästämme onnellisempaa. ”Waldinger ja Schulz ovat maailman johtavia asiantuntijoita niissä vaistonvaraisissa asioissa, jotka tekevät elämästä merkityksellistä.” – Yalen yliopiston onnellisuustutkija, Science of Well-Being -kurssin kehittäjä Laurie Santos

Robert Waldinger on amerikkalainen psykiatri, psykoanalyytikko, zen-pappi ja Harvardin onnellisuustutkimuksen tämänhetkinen johtaja. Hänen puheensa ”What Makes a Good Life” kuuluu kaikkien aikojen kymmenen katsotuimman TED-puheen joukkoon. Marc Schulz psykologi ja tutkimuksen apulaisjohtaja.
show more

Product details

  • Hardback
  • Finland
  • Finnish
  • 9789510468418