Modermakt

Modermakt

3.84 (19 ratings by Goodreads)
By (author) 

Free delivery worldwide

Available. Expected delivery to the United States in 9-12 business days.


Not ordering to the United States? Click here.

Description

Martin Lindahl borde vara överlycklig. Hans önskan att bli pappa har gått i uppfyllelse. Döttrarna Elsa och Anna är hans ögonstenar. Men livet som pappa har visat sig vara mer komplicerat än han kunnat föreställa sig. Yngsta dottern Anna har en funktionsnedsättning som ger hela familjen utmaningar. Tillvaron är intensiv och vardagspusslet är svårt att lägga. Hustruns komplicerade förhållande till sin dominanta mamma gör inte saken lättare. Förhållandet börjar knaka i fogarna.


En dag springer Martin på kvinnan han aldrig kunnat glömma – hon som fortfarande finns i hans drömmar. Han inser att han måste tygla sina känslor för att inte äventyra familjetillvaron. Men när en tragedi drabbar familjen får svärmodern fritt spelrum och hela Martins liv kastas omkull.


Modermakt är den fristående uppföljaren till boken Livmodermakt och andra delen i Modertrilogin. Den ger en stark inblick i en mans perspektiv på moderskapet.Erika Rockborn föddes 1963 i Linköping. Idag bor hon i Norrköping och arbetar som distriktsläkare i Söderköping med specialiteten Allmänmedicin. Erika brinner för skrivandet och skriver gärna ner allting på sin mobil, och det var i mobilen hela debutromanen Livmodermakt tog form. Erika är en hängiven fantast av art noveau och samlar på allt som har med stilarna att göra.
show more

Product details

  • Hardback
  • 135 x 210 x 25mm | 475g
  • Swedish
  • 9789176971987

Review Text

Rockborn skriver lättläst och sympatiskt och allra bäst är hon när hon skildrar vardagslivet som läkare och Martins möten med sina patienter.
BTJ-häftet nr 22, 2019. Lektör Inger Wassenius
show more

Rating details

19 ratings
3.84 out of 5 stars
5 16% (3)
4 53% (10)
3 32% (6)
2 0% (0)
1 0% (0)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X