Metodologia i etadística per a professionals de la salut I : conceptes bàsics de metodologia científica
14%
off

Metodologia i etadística per a professionals de la salut I : conceptes bàsics de metodologia científica

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 2 business days
When will my order arrive?

Description

En aquesta primera secció s’exposen els conceptes de coneixement i de ciència, així com els mètodes bàsics de la ciència basada en l’evidència i de la visió translacional de la ciència, la variabilitat a la pràctica clínica i la seva importància. S’analitzen també les bases del treball per protocols, així com es posen també els mètodes per a la realització del marc teòric dels estudis científics i per a la realització de revisions bibliogràfiques.

Jordi Esquirol Caussa, és doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona, al programa de Medicina Interna. Màster en Bioètica i Dret: Problemes de Salut i Biotecnologia (Universitat de Barcelona). Màster en Medicina Preventiva i Promoció de la Salut (Universitat de Barcelona). Màster en Gerontologia Clínica (Universitat Autònoma de Barcelona). Responsable del Servei Universitari de Recerca en Fisioteràpia i professor de Salut Pública, Metodologia, Administracions sanitàries i Ètica (Escola Universitària Gimbernat, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona).

Elisabeth Herrero Vila, és metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Màster en Medicina Preventiva i Promoció de la Salut (Universitat de Barcelona). Màster en Gestión Clínica y Asistencial de Atención Primaria (Universitat de Barcelona). Màster en Gerontologia Clínica (Universitat Autònoma de Barcelona). Diploma de Postgrau en Psicopatologia Clínica (Universitat de Barcelona).

Josep Sánchez Aldeguer, és doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor de Metodologia, Administracions sanitàries, Farmacologia i Geriatria a l’Escola Universitària Gimbernat (adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona). Responsable de la Coordinadora de Metges de Residències Geriàtriques del Vallès.
show more

Product details