Metodologia i estadística per a professionals de la salut III : l'anàlisi estadística
19%
off

Metodologia i estadística per a professionals de la salut III : l'anàlisi estadística

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 3 business days
When will my order arrive?

Description

En aquesta tercera secció s'exposen els mètodes d'anàlisi estadístic més bàsics i més utilitzats en els estudis científics en ciències de la salut. Es descriuren els mètodes més bàsics d'anàlisi estadística descriptiva i de l'estadística inferencial univariant, bivariant i multivariant, bàsicament per a variables que segueixen una distribució normal.

Jordi Esquirol Caussa, és doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona, al programa de Medicina Interna. Màster en Bioètica i Dret: Problemes de Salut i Biotecnologia (Universitat de Barcelona). Màster en Medicina Preventiva i Promoció de la Salut (Universitat de Barcelona). Màster en Gerontologia Clínica (Universitat Autònoma de Barcelona). Responsable del Servei Universitari de Recerca en Fisioteràpia i professor de Salut Pública, Metodologia, Administracions sanitàries i Ètica (Escola Universitària Gimbernat, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona).

Elisabeth Herrero Vila, és metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Màster en Medicina Preventiva i Promoció de la Salut (Universitat de Barcelona). Màster en Gestión Clínica y Asistencial de Atención Primaria (Universitat de Barcelona). Màster en Gerontologia Clínica (Universitat Autònoma de Barcelona). Diploma de Postgrau en Psicopatologia Clínica (Universitat de Barcelona).

Josep Sánchez Aldeguer, és doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor de Metodologia, Administracions sanitàries, Farmacologia i Geriatria a l’Escola Universitària Gimbernat (adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona). Responsable de la Coordinadora de Metges de Residències Geriàtriques del Vallès.
show more

Product details