Matemàtiques. Unitats didàctiques. 4º ESO

Matemàtiques. Unitats didàctiques. 4º ESO

List price: US$37.85

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Les unitats didàctiques que es presenten en aquest llibre són part del treball que realitzaren conjuntament els autors per preparar la segona prova de les oposicions d¿ingrés al Cos de Professors d¿Ensenyament Secundari, en l¿especialitat de Matemàtiques, i gràcies al qual vam aconseguir plaça a la Comunitat Valenciana.

Cadascuna de les unitats que apareixen estan elaborades seguint una mateixa estructura; presenten diferents estratègies metodològiques, múltiples i variades activitats, recursos didàctics, mesures d¿atenció a la diversitat, etc...

Creiem que aquest material pot servir d¿orientació a l¿opositor per a l¿elaboració de les seves pròpies unitats didàctiques, i al docent de matemàtiques com a consulta i recurs per a la realització de la seua programació d¿aula.
show more

Product details

  • Paperback | 159 pages
  • Alicante, Spain
  • Spanish
  • 8484548821
  • 9788484548829

Review Text

Les unitats didàctiques que es presenten en aquest llibre són part del treball que realitzaren conjuntament els autors per preparar la segona prova de les oposicions d´ingrés al Cos de Professors d´Ensenyament Secundari, en l´especialitat de Matemàtiques, i gràcies al qual vam aconseguir plaça a la Comunitat Valenciana.

Cadascuna de les unitats que apareixen estan elaborades seguint una mateixa estructura; presenten diferents estratègies metodològiques, múltiples i variades activitats, recursos didàctics, mesures d´atenció a la diversitat, etc...

Creiem que aquest material pot servir d´orientació a l´opositor per a l´elaboració de les seves pròpies unitats didàctiques, i al docent de matemàtiques com a consulta i recurs per a la realització de la seua programació d´aula.

PVP (En papel)
show more