Manual de procediments d'infermeria I : programa de pràctiques de simulació
19%
off

Manual de procediments d'infermeria I : programa de pràctiques de simulació

By (author) 

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 2 business days
When will my order arrive?

Not expected to be delivered to the United States by Christmas Not expected to be delivered to the United States by Christmas

Description

El Manual de Procediments I constitueix una eina pedagògica eficaç per guiar l’estudiant en el seu procés d’aprenentatge durant les pràctiques de simulació i orientar-lo en l’adquisició de les competències que li seran exigides en el seu currículum professional. El llibre incorpora els coneixements teoricopràctics més rellevants per ajudar l’estudiant de primer curs a enfrontar-se als procediments i tècniques que es desenvoluparan durant el Programa de Pràctiques i Procediments (PPS) i que seran la base de la pràctica en entorns reals.

Diego Alonso Gómez, diplomat en Infermeria. Montserrat Edo Gual, diplomada en Infermeria i llicenciada en Humanitats. Lidia Fernández Donaire, diplomada en Infermeria. Pilar Fernández Narváez, diplomada en Infermeria i llicenciada en Pedagogia. Pilar Flor Pérez, diplomada en Infermeria. Meritxell Ginestí Crusells, diplomada en Infermeria. Gemma March Vilà, diplomada en Infermeria. Marisol Querol Gil, diplomada en Infermeria. Francisca Ruiz Mata, diplomada en Infermeria i llicenciada en Humanitats. Els autors d’aquest llibre són professors de l’Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat.
show more

The Best Books of 2018

Check out the top books of the year on our page Best Books of 2018. Shop now .

Product details

Looking for beautiful books?

Visit our Beautiful Books page and find lovely books for kids, photography lovers and more. Shop now .