L'ordinador en psicologia
33%
off

L'ordinador en psicologia

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 3 business days
When will my order arrive?

Description

Aquesta publicació aporta un conjunt d’eines essencials per a la recerca en psicologia. Atès el caràcter eminentment instrumental de la matèria sobre la qual versa, el text obeeix a un enfocament pràctic basat en procediments perfectament pautats que proporcionen un conjunt d’estratègies i recursos, i un programari de vital importància en diverses etapes del procés d’investigació: la documentació científica i la gestió i l’anàlisi de dades.

Josep Maria Losilla Vidal és doctor en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i diplomat de postgrau en Programació en JAVA per la mateixa universitat. És professor titular d’universitat al Departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la Salut de la UAB. Actualment imparteix docència sobre matèries relacionades amb les tecnologies de la informació en psicologia, la metodologia d’investigació i l’anàlisi estadística en la titulació de Psicologia de la UAB i en diversos doctorats i màsters oficials, tant nacionals com internacionals. La seva activitat investigadora gira al voltant de la modelització estadística, de la promoció de la salut i de la neurociència. Des de fa anys també dirigeix convenis de col·laboració entre la UAB i la Generalitat de Catalunya per a l’estudi de les condicions i els factors de risc laborals.

Jaume Vives i Brosa és doctor en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), diplomat de postgrau en Programació en JAVA i en Disseny i Estadística per la mateixa universitat. És professor del Departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la Salut de la UAB i consultor als estudis de Psicologia de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha impartit docència sobre mètodes d’investigació i anàlisi de dades i també sobre diverses matèries relacionades amb l’ús d’eines informàtiques aplicades a la investigació en psicologia. Després d’una etapa en què ha centrat la seva activitat investigadora en l’aplicació de diverses metodologies procedents de l’enginyeria del programari a la modelització en estadística, en l’actualitat està centrat en la recerca en l’àmbit de la promoció de la salut i de la modelització estadística de l’acord entre observadors.
show more

Product details