Les escriptures de l'univers
35%
off

Les escriptures de l'univers

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 2 business days
When will my order arrive?

Description

Les escriptures de l’Univers L’univers, com un text escrit amb nombres, amb llum, amb àtoms, amb gens: aquestes són les escriptures que donen títol a aquesta antologia de poemes de l’autor sobre diversos aspectes del món que avui ens presenta la ciència. L’univers, la llum, la matèria, la vida, els nombres, l’ensenyament, són els àmbits en què es desplega la visió poètica d’aquest llibre, en què la ciència és vista com un diàleg amb el món que ens volta.

The scriptures of the Universe The Universe as a text written with numbers, light, atoms, genes: these are the scriptures to which refers the title of this anthology of the author’s poems about science. Universe, light, matter, life, numbers, teaching, are the spaces which the poetical vision of this book spans. Here, science is seen as a dialog with the world around us.

David Jou (Sitges, 1953) és autor d’una àmplia obra científica i poètica. La seva obra poètica està aplegada en edició conjunta en els volums L’èxtasi i el càlcul i L’huracà sobre els mapes (Columna edicions, 2002, 2004) i ha estat parcialment traduïda a diverses llengües. Com a assagista, ha publicat El laberint del temps, La simfonia de la matèria (Viena edicions, 2006), Ciència, fe, poesia (Fundació Joan Maragall-Claret, 2003) i L’escultor Pere Jou (Grup d’Estudis Sitgetans, 1991). És catedràtic de física a la Universitat Autònoma de Barcelona, membre de l’Institut d’Estudis Catalans i de la Reial Acadèmia de Doctors.
show more

Product details