La sostenibilidad del desarrollo : el caso valenciano
26%
off

La sostenibilidad del desarrollo : el caso valenciano

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 15 business days
When will my order arrive?

Description

Aquest llibre presenta un estudi pioner sobre la sostenibilitat del desenvolupament en un context econòmic, social i humà específic. La riquesa del material aportat i el caràcter innovador de la metodologia utilitzada el converteixen en un punt de referència inexcusable en el panorama dels treballs dedicats a analitzar una de les qüestions claus del segle XXI: la relació entre economia i ecologia, entre l’activitat humana de producció i consum i els sistemes naturals en els que es recolza.
D’aquesta manera s’ofereix un tractament detallat no sols de la qüestió general de la sostenibilitat del desenvolupament, sinó de la problemàtica concreta amb la que s’enfronta la societat valenciana al respecte. S’analitzen els trets bàsics de la formació social valenciana (població, activitat econòmica, producció, consum, valors, actituds) en relació a la sostenibilitat –fluxos energètics, consum de recursos, sobrecàrrega d’ecosistemes-, oferint-se informacions i diagnòstics solvent, basats en estudis i investigacions realitzats per una ampli equip d’especialistes.
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details