La independencia
20%
off

La independencia

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 4 business days
When will my order arrive?

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

Review quote

La manifestació de l’11 de setembre del 2012 va interpel·lar la revista Qüestions de Vida Cristiana, que publiquen conjuntament l’Abadia de Montserrat i la Fundació Joan Maragall. Vam plantejar-nos com havíem de contribuir a la reflexió sobre la independència de Catalunya. El procés de transició nacional que ha endegat el Parlament català i l’esdeveniment sense precedents de la Via Catalana de la diada del 2013 no van fer sinó confirmar la necessitat de pensar i dialogar sobre la independència del país.
El resultat va ser un número de la revista que, tot i que aparegué el desembre del 2013, continua essent del tot vigent, i que va tenir una extraordinària rebuda per part del públic. Va exhaurir-se’n l’edició i vam rebre felicitacions. Potser perquè les entrevistes que hem fet a alguns dels protagonistes del debat al Parlament català no es van centrar en les polèmiques del moment sinó en les motivacions de fons, també cristianes, del procés endegat. És en aquest territori, el de les conviccions i les motivacions, el de la recerca ensems de la pau i de la fidelitat, el de l’escolta i el diàleg, que voldríem oferir de nou als lectors i lectores les pàgines que segueixen, ara en forma de llibre.
show more