La caiguda dels gegants

La caiguda dels gegants

By (author) 

List price: US$42.55

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Una gran novel·la que narra les vides de cinc famílies: una americana, una gal·lesa, una anglesa, una alemanya i una russa, amb el rerefons de la Primera Guerra Mundial, la Revolució Russa i els profunds canvis socials que aquestes varen comportar.

Primer volum de la trilogia «The Century»La història comença el 1911, el dia de la coronació del rei Jordi V a l'abadia de Westminster. El destí dels Williams, una família minera de Gal·les, està unit per l'amor i l'enemistat al dels Fitzherbert, aristòcrates i propietaris de les mines. Lady Maud Fitzherbert s'enamorarà de Walter von Ulrich, un jove espia a l'ambaixada alemanya a Londres. Les seves vides s'entrellaçaran amb la d'un assessor progressista del president dels Estats Units, Woodrow Wilson, i les de dos germans russos als quals la guerra i la revolució han arrabassat el somni de buscar fortuna a Amèrica.Des de Washington fins a Sant Petesburg, des de la immundícia i els perills de les mines de carbó fins als luxosos canelobres dels palaus aristocràtics, passant pels passadissos de la Casa Blanca i el Parlament de Westminster, Ken Follet ens ofereix, en la seva novel·la més ambiciosa, l'acurat retrat d'una època i de les passions que van sacsejar la vida dels seus personatges.

«La trilogia "The Century" és la història dels meus avis i dels vostres, dels nostres pares i de les nostres vides. D'alguna manera, és la història de tots nosaltres.»
Ken FolletLa crítica ha dit...
«Alta política i baixes passions (i viceversa) conformen un fulletó de gran dimensions que confirma a Follett com a mestre rellotger del regne del best seller.»
Qué Leer«Ken Follett no és un escriptor, sinó un fenomen social.»
El Cultural de El Mundo
show more

Product details

  • Paperback | 1008 pages
  • Spain
  • Spanish
  • 8401387612
  • 9788401387616

Review Text

Una gran novel·la que narra la vida d'unes famílies americanes, britàniques, russes i alemanyes amb el rerefons de la I Guerra Mundial, la revolució Russa i els profunds canvis socials que aquestes varen portar."Aquesta és la història dels meus avis i dels vostres, dels postres pares i de les postres pròpies vides. D'alguna forma és la historia de tots nosaltres."
KEN FOLLETDesprés de l'èxit d'Els pilars de la terra i Un món sense fi , Ken Follet presenta aquesta gran novel#la èpica que narra la història de cinc famílies durant els turbulents anys de la Primera Guerra Mundial, la Revolució russa i la lluita d'homes i dones pels seus drets.
show more