La Comunitat Valenciana S.XXI. Reptes i Solucions
18%
off

La Comunitat Valenciana S.XXI. Reptes i Solucions

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 15 business days
When will my order arrive?

Not expected to be delivered to the United States by Christmas Not expected to be delivered to the United States by Christmas

Description

Aquest llibre és el resultat de les jornades "La Comunitat Valenciana en el segle XXI: Reptes i solucions", que van tenir lloc els dies 27 i 28 de gener de 2009 a la Universitat d’Alacant. S’hi recullen la majoria de les conferències i una selecció d’idees o comentaris dels alumnes sobre el curs. L’Àrea de Ciència Política i de l’Administració va preparar aquest curs amb l’objectiu d’encetar la reflexió sobre el futur dels valencians des de la perspectiva de la ciència política. Una iniciativa innovadora que pretén reflexionar, des de la Universitat d’Alacant, sobre l’administració valenciana, el bon govern, les polítiques actuals i les possibles o desitjables. Les Jornades van comptar amb les intervencions de José Manuel Canales Aliende, Juan Antonio Roche, Joan Borja, Manuel Menéndez, Rafael Agulló, Miquel Caminal, Josep Maria Felip, Javier Roiz, Víctor Alonso Rocafort i Josep J. Sanmartín. La participació dels alumnes va certificar l’interès que la comunitat universitària –i, per extensió, la societat civil a la qual la Universitat atén com a servei públic d’educació superior– va sentir per aquesta iniciativa. Aquest interès i alguns dels comentaris expressats aconsellaven l’edició de les conferències i la convocatòria de més cursos o jornades dedicades a la política i l’administració valencianes. El curs, impartit en valencià per professors de diferents especialitats, va ser un exemple de convivència entre diferents llengües, identitats polítiques i pulsions ideològiques, que ens agradaria que el lector poguera reviure amb la lectura. Us invitem, doncs, a la lectura d’aquest llibre i a continuar pensant sobre el futur del nostre país i dels seus ciutadans.
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

  • Paperback | 123 pages
  • Ecu
  • San Vicente del Raspeig, Spain
  • Spanish
  • 8484549607
  • 9788484549604

Looking for beautiful books?

Visit our Beautiful Books page and find lovely books for kids, photography lovers and more. Shop now .

Review Text

Aquest llibre és el resultat de les jornades La Comunitat Valenciana en el segle XXI: Reptes i solucions, que van tenir lloc els dies 27 i 28 de gener de 2009 a la Universitat d’Alacant. S’hi recullen la majoria de les conferències i una selecció d’idees o comentaris dels alumnes sobre el curs. L’Àrea de Ciència Política i de l’Administració va preparar aquest curs amb l’objectiu d’encetar la reflexió sobre el futur dels valencians des de la perspectiva de la ciència política. Una iniciativa innovadora que pretén reflexionar, des de la Universitat d’Alacant, sobre l’administració valenciana, el bon govern, les polítiques actuals i les possibles o desitjables. Les Jornades van comptar amb les intervencions de José Manuel Canales Aliende, Juan Antonio Roche, Joan Borja, Manuel Menéndez, Rafael Agulló, Miquel Caminal, Josep Maria Felip, Javier Roiz, Víctor Alonso Rocafort i Josep J. Sanmartín. La participació dels alumnes va certificar l’interès que la comunitat universitària –i, per extensió, la societat civil a la qual la Universitat atén com a servei públic d’educació superior– va sentir per aquesta iniciativa. Aquest interès i alguns dels comentaris expressats aconsellaven l’edició de les conferències i la convocatòria de més cursos o jornades dedicades a la política i l’administració valencianes. El curs, impartit en valencià per professors de diferents especialitats, va ser un exemple de convivència entre diferents llengües, identitats polítiques i pulsions ideològiques, que ens agradaria que el lector poguera reviure amb la lectura. Us invitem, doncs, a la lectura d’aquest llibre i a continuar pensant sobre el futur del nostre país i dels seus ciutadans.

PVP (En papel)
show more