L'Examen de L'Autodidacte

L'Examen de L'Autodidacte

3.5 (2 ratings by Goodreads)

List price: US$11.91

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Partint d’escenes del tot trivials, Pere Guixà ens presenta, en aquest seu primer llibre de relats, arguments i situacions en les quals el pes narratiu no se sustenta sobre allò que el relat sembla que ens descrigui, sinó sobre alguna cosa que s’amaga sota la seva pell, que obliga el lector i l’involucra. Les seves històries operen en l’estadi més profund de l’argument, i proposen al lector un territori en el qual l’absència de resposta pren un protagonisme singular i original. L’autor sembla no entendre el conte com un cercle tancat en el qual tot pugui acabar justificant-se i prenent sentit, sinó més aviat com una línia recta que s’interromp bruscament, amb una extraordinària originalitat argumental, inusual eficàcia narrativa i perícia en la construcció que fan que bona part de les representacions que ens proposa s’instal·lin perdurablement en el record.
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

  • Hardback | 209 pages
  • United States
  • English, Catalan
  • 8477272816
  • 9788477272816

Looking for beautiful books?

Visit our Beautiful Books page and find lovely books for kids, photography lovers and more. Shop now .

Rating details

2 ratings
3.5 out of 5 stars
5 0% (0)
4 50% (1)
3 50% (1)
2 0% (0)
1 0% (0)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X