L'Elmer. Toca, llegeix i juga

L'Elmer. Toca, llegeix i juga

By (author) 

List price: US$25.00

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Ara pots inventar-te les històries més divertides amb l'elefant de colors més famós del món:

Diverteix-te jugant amb l'ElmerL'Elmer té amics a tots els racons de la selva.En té de grans i de petits; amics que salten, corren i boten.Descobreix alguns dels amics de ELMER a les pàgines d'aquest llibre, i col·loca tu els altres, com ara el Mico, el Lleó i la resta d'animalons, al tauler gegant de la selva.Quan ho hagis fet, t'hauràs convertit en el millor amic de l'Elmer (o, si més no, en un d'ells!).Ara pots inventar-te les històries més divertides amb l'elefant de colors més famós del món:
- Comparteix aventures amb l'Elmer i els seus amics!- Representa els contes de l'Elmer o inventa-te'n de nous.- Col·loca les més de 40 peces de feltre damunt del tauler i recrea els diferents hàbitats dels animals exòtics que viuen a la selva.- Juga amb l'Elmer a tot arreu i a tot hora: a casa, a l'escola i fins i tot al cor de la selva tropical!
show more

Product details

  • Paperback | 12 pages
  • Spain
  • Spanish
  • 844883142X
  • 9788448831424

Review Text

Comparteix amb l’Elmer i els seus amics les seves aventures a la selva. Representa els contes de l’Elmer o inventa-te’n de nous.
Col·loca les més de 40 peces de feltre damunt del tauler i recrea els diferents hàbitats dels animals exòtics que viuen a la selva.
Juga amb l’Elmer a tot arreu i a tot hora: a casa, a l’escola i fi ns i tot al cor de la selva tropical! Ara pots inventar-te les històries més divertides amb l’elefant de colors més famós del món.
Diverteix-te jugant amb l’Elmer i els seus amics!
show more