Kaninen SOM S G rna Ville Somna

Kaninen SOM S G rna Ville Somna : En Annorlunda Godnattsaga

3.42 (1,491 ratings by Goodreads)
By (author)  , Designed by  , Illustrated by 

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 3 business days
When will my order arrive?

Description

Trött på att kämpa ditt barn till sömns?
I Kaninen som så gärna ville somna får du följa Kalle Kanin när han tar hjälp av Farbror Trollkarl och andra vänner för att somna gott på kvällen. Ditt barn dras snabbt med in i sagan och somnar på kvällen eller vid sovstunden när du läser den. Sagan är underbart sövande och får barn över hela världen att somna. Kaninen som så gärna ville somna rekommenderas av psykologer och terapeuter och med hjälp av psykologiska tekniker påverkas ditt barn att slappna av och somna på ett fint sätt medan du får uppleva en sagobok skriven på ett lite annorlunda sätt, med vackert illustrerade bilder som stärker upplevelsen av att somna. Vidare används boken i olika utbildningssammanhang på högskolor världen över kring påverkande kommunikation och att nå fram till dig som läser detta. "Ta till sagan om Kaninen som så gärna ville somna när det hänt eller ska hända spännande saker eller annat som tillfälligt gör det svårt att somna."

 - Mikael Odhage, leg. Psykolog
show more

Product details

  • Paperback | 26 pages
  • 178 x 254 x 2mm | 64g
  • Swedish
  • 1499110332
  • 9781499110333
  • 2,042,252

About Carl-Johan Forssen Ehrlin

Med ett berg av studielan efter sex ars studier inom psykologi och ledarskap pa svenska universitet och ett antal hundar med att utveckla chefer som redan tycker sig veta bast, ar Carl-Johan tillrackligt vidsynt for att vacka nya tankar hos dig kring din utveckling och se pa varlden med nya ogon.
Carl-Johan ar en nyfiken och passionerad forfattare som delar med sig av sina tankar med varlden genom bocker inom ledarskap och personlig utveckling, samt den otroligt sovande sagoboken Kaninen som sa garna ville somna.
show more

Rating details

1,491 ratings
3.42 out of 5 stars
5 32% (471)
4 21% (317)
3 19% (288)
2 13% (199)
1 14% (216)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X