Kairé, religió catòlica, 5 Educació Primària

Kairé, religió catòlica, 5 Educació Primària

By (author)  , Illustrated by  , Illustrated by 

List price: US$52.55

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

En SM sabem que educar és fer créixer. L'educació, com la saba, nodreix, fa créixer, genera vida i es troba en una renovació constant.
Et presentem Saba: un projecte global per a totes les etapes educatives basat en un model sòlid d'educació en valors, en l'eix del qual es troba l'alumne i la millora dels seus resultats a través de l'atenció als diferents ritmes i estils d'aprenentatge. Un projecte que naix des de la vocació de servei i suport al mestre en la seua tasca, i el dota dels recursos idonis per al seu dia a dia. I que és el reflex del nostre compromís amb l'educació a través de la introducció flexible de noves metodologies i tecnologia eficaces per a la millora de la qualitat educativa.
Les claus de Saba:
Comprendre per a aprendre: Perquè la comprensió és la clau de l'aprenentatge, es desenvolupen diferents mecanismes que ajuden l'alumne a interioritzar i integrar els continguts: contextualització dels continguts, activitats pràctiques i pròximes i aprenentatge basat en l'experiència.
Construcció del propi aprenentatge: L'alumne inicia el seu aprenentatge a través d'activitats de caràcter manipulatiu.
Atenció als diferents ritmes i estils d'aprenentatge: propostes específiques d'atenció a la diversitat per a cada unitat didàctica. Els materials desenvolupats per a atendre la diversitat dels alumnes i els programes específics que s'hi ofereixen adapten els continguts als diferents nivells i estils d'aprenentatge, i possibiliten així l'educació personalitzada. Recursos específics, propostes de repàs, reforç i ampliació, generador de proves i Sabadigital.
Suport al mestre: Recursos pràctics i eficaços que faciliten el treball diari a l'aula.
Innovació metodològica: programes d'innovació que es poden integrar d'una manera natural en la dinàmica habitual de l'aula al ritme i l'abast que cada mestre i centre desitgen: Aprenentatge cooperatiu, Aprendre a pensar i Intel·ligències múltiples.
Aprendre a ser i a conviure: El projecte Saba dóna un nou impuls a l'educació en valors, i li atorga un paper protagonista. Totes les unitats es conceptualitzen al voltant d'un valor, seguint una programació a través de les diferents etapes 
show more

Product details

  • Paperback | 128 pages
  • 230 x 290mm
  • Ediciones SM
  • Spain
  • Spanish
  • 8467568216
  • 9788467568219

Table of contents

1. La recerca de DéuÁlbum: La religiositat popular2. La confiança en DéuÁlbum: Religions del Pròxim Orient3. Els profetes donen esperançaÁlbum: El Messies anunciat pels profetes4. Jesús va passar fent el béÁlbum: L'Església, un cos per al servei5. Jesús va estimar fins a l'extremÁlbum: Els cristians perseguits6. Cuidem els altresÁlbum: Corpus Christi7. Perdonem com JesúsÁlbum: Els ritus de la Setmana Santa8. L'oració, dialogar amb DéuÁlbum: Orar units per la pau9. L'Església treballa per la igualtatÁlbum: Cristians que treballen per la igualtat
show more