Invatacelul cel viteaz - Julie Bogart

Invatacelul cel viteaz - Julie Bogart

By (author) 

Free delivery worldwide

Available. Expected delivery to the United States in 11-16 business days.


Not ordering to the United States? Click here.

Description

Invatacelul cel viteaz. Cum sa descoperi magia fiecarei zile alaturi de copilul tau - in homeschooling, invatare si viata

Invatacelul cel viteaz este copilul care, asemenea croitorasului cel viteaz, face lucrurile cu placere si curaj si isi gaseste, la capatul aventurilor educationale, implinirea.
 
Dar cum sa crestem un invatacel viteaz? Cum sa alegem dintre multele scoli de gandire si principii educationale despre care citim? Si cum e mai bine sa ne educam copiii, acasa sau la scoala? Iata o parte dintre multele intrebari pe care si le pun parintii de azi. Perioada de scoala online a adancit o parte dintre aceste intrebari si le-a dat o urgenta neasteptata.
 
Homeschooling sau educatia la domiciliu este o abordare care atrage tot mai multi parinti si care ofera promisiunea unei apropieri extraordinare de copii. Exista totusi dileme la care parintii gasesc cu greu raspunsul. De exemplu, cum poti sa incurajezi dragostea pentru invatare atunci cand esti inconjurat de multi copii, atunci cand te lupti cu tot felul de indoieli, cu gripele sezoniere, cu toanele invataceilor si cu standardele academice impuse de scoala conventionala, pe care ti le iei totusi ca reper?
 
Invatacelul cel viteaz reprezinta suma experientei de zeci de ani a autoarei Julie Bogart - mama a cinci copii educati la domiciliu si scriitoare de succes pe teme educationale in SUA. Cu multa empatie si umor, autoarea isi impartaseste propria experienta de mama si mentor al unei comunitati de homeschooling.

Invatacelul cel viteaz este o carte bogata in idei creative si practice si o lectura utila pentru orice parinte, indiferent daca face homeschooling sau nu.

Traducere din limba engleza de Monica Mitarca.
show more

Product details

  • Paperback | 328 pages
  • Romanian
  • 9786068986531