Iblis Iku Terwelu Happy Valentine

Iblis Iku Terwelu Happy Valentine

By (author) 

List price: US$5.99

Currently unavailable

We can notify you when this item is back in stock

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Sawise Natal wis disimpen Satanovic kangen kanggo Leonore. Looking ing dheweke, kang nemokake yen cara mung kanggo dheweke, ndadekake bab kang rama Ratun Setane. Nanging sadurunge iku nemu kasempatan, iku cah wadon sethitik involuntarily dijupuk ngarep."show more

Product details

  • Paperback | 68 pages
  • 127 x 203.2 x 4.06mm | 127.01g
  • Createspace
  • United States
  • Javanese
  • black & white illustrations
  • 1507874626
  • 9781507874622