Graceful living : konsten att leva varsamt och innerligt

Graceful living : konsten att leva varsamt och innerligt

3.29 (7 ratings by Goodreads)
General editor  , General editor  , By (author)  , Designed by  , Other primary creator 

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Detta är en ePub3 och går endast att läsa i program som har stöd för det här formatet, exempelvis iBooks och Google Chromes Readium.

Vi vet att ingenting i livet kan tas för givet.

Graceful living är en ideologi som med hjälp av andliga och vetenskapliga idéer skapar ett medvetet, varsamt och njutbart liv. I boken får du vägledning för att komma igång och nå det verkligt välgörande och hållbara i ditt liv. Graceful living erbjuder kraftfull inspiration, kunskap och strukturer för att såväl individen som världen i stort ska komma tillbaka på banan och leva mer hållbart, innerligt och njutbart.

Du kommer lära dig om hur vi historiskt har behandlat varandra och vår jord. Du får inspiration till hur du på ett mer lekfullt sätt kan hantera olika svårigheter. Du får ta del av den fantastiska biomimetiken - läran om hur naturen alltid hittar lösningar som vi människor kan imitera. Du kommer framförallt att öppna dina sinnen och din kropp för att börja leva mer varsamt och innerligt.
show more

Product details

Rating details

7 ratings
3.29 out of 5 stars
5 14% (1)
4 29% (2)
3 29% (2)
2 29% (2)
1 0% (0)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X