Glosari de fisioterapia
22%
off

Glosari de fisioterapia

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 2 business days
When will my order arrive?

Description

La fisioteràpia té un cos propi de coneixements científics i, com a tal, posseeix també un llenguatge propi. Aquest camp del coneixement ha esdevingut un dels àmbits de les ciències de la salut amb més creixement, i actualment és un dels que té més pes específic i repercussió social. Es mereixia, per tant, un corpus que normativitzés el llenguatge per a la comunicació entre els professionals d’aquest camp i per a la correcta difusió del coneixement. Presentem el primer glossari específic de fisioteràpia en català amb la voluntat que esdevingui una eina dinàmica de consulta i una primera aproximació a la realitat d’aquesta ciència en llengua catalana.

Eva de Cardona i Recasens és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i exerceix la seva tasca docent a l’Escola Universitària d’Infermeria i de Fisioteràpia «Gimbernat» en els camps de la terminologia mèdica i la tipologia Textual.

Jordi Esquirol i Caussa, metge, màster en Bioètica i Dret per la Universitat de Barcelona, màster en Medicina Preventiva i Promoció de la Salut per la Universitat de Barcelona i màster en Gerontologia Clínica per la Universitat Autònoma de Barcelona, exerceix la seva tasca com a director del Servei Universitari de Recerca en Fisioteràpia i com a professor de Salut Pública i Metodologia a l’Escola Universitària d’Infermeria i de Fisioteràpia «Gimbernat».
show more

Product details