Gestió d'unitats d'informació
27%
off

Gestió d'unitats d'informació

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 2 business days
When will my order arrive?

Description

Aquesta publicació és el resultat de nou anys d’experiència docent en l’assignatura del mateix nom del títol en la Llicenciatura de Documentació impartida a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.

El text s’ha plantejat com una obra general de nivell introductori a la gestió d’unitats organitzatives de serveis. Sense entrar en gaires detalls, s’ha procurat donar una visió global de la tasca directiva i les seves dificultats, en què preval sempre l’aspecte pràctic per damunt de les qüestions més teòriques. El llibre està organitzat seguint les quatre funcions bàsiques de l’acció directiva: planificar, organitzar, executar i controlar. Tanmateix, en l’acció directiva hi ha nombrosos aspectes diferents, cadascun dels quals conté en certa manera i amb més o menys èmfasi les quatre funcions esmentades. Per això, si el lector hi està interessat, també es pot llegir d’una manera temàtica, i cada lector pot establir el seu ordre de lectura disposant els diferents temes segons la seva preferència. En realitat, només una doble lectura, per funcions i per temes, pot donar una idea prou cabal de la complexitat
de la tasca directiva.

Joan Baptista Fonollosa i Guardiet és enginyer industrial especialitzat en organització i perit industrial. Durant més de trenta anys ha compaginat la vocació docent com a professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona (Departament d’Economia de l’Empresa) i de la Universitat Politècnica Catalunya (Departament d’Organització d’Empreses), amb la seva activitat professional en l’àrea d’organització, informàtica i producció, i ha estat director d’organització i informàtica d’un important grup industrial. Des del 1982 és consultor independent.
show more

Product details