Foerberedd

Foerberedd

2.8 (5 ratings by Goodreads)
By (author)  , By (author) 

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 3 business days
When will my order arrive?

Description

Hur överlever du i en tillfällig krissituation? Det blir jobbigt när vardagliga ting som vi tar för givna slutar att fungera. Strömmen går, det kommer inte vatten ur kranen, telefonen och datorn slutar fungera, affärerna håller stängt eller töms på nolltid. Du kan inte ens spola på toaletten! Klarar du att ta hand om dig själv, hemma, med det du har i tre dagar eller en vecka om det skulle hända något? Bli inte ett fruset, hungrigt offer. Bli förberedd! Den här boken är en lättsmält introduktion till dig som vill ta steget och skapa bästa förutsättningar genom kunskap och förberedelser. Boken fungerar även som referens och repetition för dig som redan kommit igång. ***** (Fem stjärnor av fem möjliga), Karin Floryd Boken gav mig handfasta råd och idéer. Den är välskriven, överskådlig och vänder sig till var och en som vill vara beredd när något händer. En torr faktabok eller alltför detaljerad och omfattande handbok hade jag inte läst med samma intresse. Jag är glad för de nyttiga tips jag har fått tack vare boken. ***** (Fem stjärnor av fem möjliga), Maria Ahlgren Förberedd väcker tanken och lär ut en hel del saker som man inte tänkt på. Ganska viktiga saker faktiskt. Rekommenderas! ***** (Fem stjärnor av fem möjliga), Elna Sylvia Elisabeth Borde finnas i alla hem. Det finns så mycket man inte vet eller inte tror sig behöva veta men den här boken har verkligen öppnat mina ögon. Jag kommer följa rådet på baksidan och ge bort Förberedd som presenter till mina vänner. ***** (Fem stjärnor av fem möjliga), Dimitri Kotronis Bra tankeställare! Jag har precis läst boken och jag är förvånad hur den påverkade mig. Lätt att läsa. Lätt att förstå. Mycket viktiga och intressanta aspekter att fundera över. Jättebra bok. Alla borde läsa den! **** (Fyra stjärnor av fem möjliga), Smith En bra grund kunskap om något som vi alla borde tänka på man kan inte stå som ett fån och vänta på att någon ska göra något. Du själv är ansvarig för dej och de dina.
show more

Product details

  • Paperback | 144 pages
  • 148 x 210 x 8mm | 182g
  • Swedish
  • 9176990443
  • 9789176990445
  • 2,397,285

About Michael Sjödin

Michael Sjödin har bakgrund som skribent, manusförfattare och webbredaktör med flera inriktningar och fördjupningar. Han har skapat information, kommunikation, utbildning och webb för flera branscher.
show more

Rating details

5 ratings
2.8 out of 5 stars
5 20% (1)
4 0% (0)
3 20% (1)
2 60% (3)
1 0% (0)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X