For Your Eyes Only 4YEO

For Your Eyes Only 4YEO

3.28 (25 ratings by Goodreads)

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

DET SOM HAMNAR PÅ NÄTET, STANNAR PÅ NÄTET!
VIKTIG BOK OM NÄR DET PRIVATA BLIR VIRALT

Lilly är tokkär i Jannis! Snart börjar sommarlovet och då kommer de ha massor av tid ihop. Men först ska Jannis och hans klass åka till Mallorca i en vecka - en evighet, tycker Lilly. Och inte blir det bättre av att även Jannis gamla tjej, Jenifer, är med på resan och hon har bestämt sig för att få tillbaka Jannis. Lilly fattar att hon måste göra allt hon kan för att förhindra det, men vad ska hon göra?
Hon får rådet av en kompis att skicka foton av sig själv till Jannis foton som bara är för hans ögon Jannis uppskattar verkligen Lillys bilder och allt känns som en superbra idé, tills plötsligt Lillys högst privata bilder börjar dyka upp i Jannis kompisars mobiler, på Facebook och andra sidor på nätet! Och dessutom verkar alla tro att det är Lilly själv som spridit fotona.

FOR YOUR EYES ONLY ¬- 4YEO är en bok om ett oerhört viktigt och högst aktuellt ämne: faran med intima bilder på nätet. Läsaren får följa Lilly, som trots att hon hört otaliga förmaningar från vuxenvärlden om att vara försiktig med vad hon skickar för slags bilder och trots att hon vet att det finns risker på nätet, hamnar i en ohanterlig situation när hennes högst privata bilder blir virala. Det här är en engagerande berättelse som ger upphov till många tankar och diskussioner om spridning av bilder på sociala medier och nätmobbning.

Carolin Philipps, född 1954 i Meppen, skriver både för vuxna och unga, hennes ungdomsböcker behandlar oftast dagsaktuella ämnen. Philipps böcker finns översatta till över 20 språk och har tilldelats en rad fina priser, bl a har en av hennes tidigare böcker har omnämnts på UNESCO:s Mentioning Award for Tolerance and Peace 2000.
show more

Product details

  • Hardback
  • Swedish
  • 9789176270073

Rating details

25 ratings
3.28 out of 5 stars
5 12% (3)
4 28% (7)
3 40% (10)
2 16% (4)
1 4% (1)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X