Finns det inget jobb där man kan chilla lite? : navigera i arbetslivet från A till Ö

Finns det inget jobb där man kan chilla lite? : navigera i arbetslivet från A till Ö

4.5 (2 ratings by Goodreads)
By (author) 

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Jobbet är något av det viktigaste i våra liv, tycker de flesta av oss. Vi lägger ner åtskillig tid och energi på att få våra jobb att fungera. Men glöm inte bort att det finns något som är ännu viktigare: nämligen du själv.Handledaren, föreläsaren och författaren Rafael Pimenta har samlat sina erfarenheter från möten med människor på arbetsplatser i Finns det inget jobb där man kan chilla lite? Det här är boken som visar att alla har något att vinna på att personalen mår bättre av att jobba – inte sämre, så som verkligheten ser ut på alldeles för många håll. Det är dags att låta arbetstagaren stå i centrum.Tempot i arbetslivet är högt och många slits mellan krafter som kan vara svåra att förstå sig på. Vad i allt detta har med organisationen, med samhället i stort och med dig som individ att göra? Finns det inget jobb där man kan chilla lite? är boken som vill få dig som läsare att reflektera över din egen situation – för att i framtiden kunna använda insikterna i ditt arbete.


Rafael Pimenta har arbetat sedan början på 2000-talet som egen företagare och konsult inom ledarskap och organisering. Debuten Sluta snacka skit – våga provocera för bättre ledarskap skrev han tillsammans med Mårten Sallander. De driver företaget Reframe Consulting och är flitigt anlitade som organisationsutvecklare och utbildare.
Det starka intresset för att ledarskap måste bli ”på riktigt” grundar sig i Rafaels starka värdegrund – saker ska gå schyst till på arbetsplatser, mellan människor och i ledningar.
Rafael har en fil.kand. med juridik, pedagogik och sociologi.
show more

Product details

  • Paperback
  • 143 x 217 x 16mm | 475g
  • Swedish
  • 9789176972441

Rating details

2 ratings
4.5 out of 5 stars
5 50% (1)
4 50% (1)
3 0% (0)
2 0% (0)
1 0% (0)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X