Enkö koskaan ole tarpeeksi hyvä?

Enkö koskaan ole tarpeeksi hyvä? : kuinka tytär voi toipua narsistisesta äidistä

4.13 (6,621 ratings by Goodreads)
By (author)  , Translated by 

List price: US$43.42

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Kun yrität kertoa kuulumisia äidillesi, keskeyttääkö hän sinut ja alkaa puhua omista asioistaan? Kritisoiko hän aina valintojasi ja kaikkea, mitä teet? Tekeekö hän seurassa pilaa ulkonäöstäsi, puolisostasi tai lapsistasi? Syyttääkö hän aina muita? Tuntuuko sinusta, että hän kilpailee kanssasi ja on sinulle kateellinen? Pelkäätkö, että et itse osaa olla lapsillesi hyvä äiti?

Terapeutti Karyl McBride huomasi, että hänen äitisuhteensa oli juuri tällainen. Hänen elämänsä oli yhtä suorittamista, ja hän oli yrittänyt aina kaikkensa päästäkseen äitinsä suosioon. Hän alkoi tutkia asiaa ja päätti kirjoittaa aiheesta kirjan. Kun hän kertoi projektista äidilleen, tämä kysyi: "Miksi et kirjoita kirjaa isistä?"

Enkö koskaan ole tarpeeksi hyvä? on Karyl McBriden omista kokemuksista ja pitkästä psykoanalyyttisestä potilastyöstä ammentava teos, joka asiantuntijasisällön ohella antaa äänen naisille, jotka ovat kärsineet narsistisesta äidistä. Ensin täytyy tunnistaa ongelma ja ymmärtää, kuinka laajasti se elämään vaikuttaa. Narsististen äitien tyttäret tuntevat usein riittämättömyyttä ja uupuvat alituisen suorittamisen alla. Vasta asian tunnustamisen jälkeen paranemisprosessi voi alkaa.
show more

Product details

  • Hardback
  • 158 x 215 x 25mm | 431g
  • Finland
  • Finnish
  • 2. p
  • 9789525613964

Rating details

6,621 ratings
4.13 out of 5 stars
5 46% (3,019)
4 32% (2,151)
3 14% (960)
2 4% (289)
1 3% (202)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X