Els embenats terapeutics
29%
off

Els embenats terapeutics

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 2 business days
When will my order arrive?

Description

Les cultures més primitives ja van comprovar que, quan hi havia certes lesions o ferides, el repòs i la immobilització amb embenats eren beneficiosos per a una millor recuperació. A l’actualitat, el tractament amb embenats és molt habitual i sovint, els professionals, hem après a través d’altres companys amb més experiència. Si no hi ha pautes estandarditzades, els criteris que es trameten poden arribar a ser molt variats i, freqüentment inadequats. A més, hi ha el perill que, pràctiques no recomanables o la mala utilització dels materials, puguin causar noves lesions als pacients. Aquest llibre s’ha elaborat amb la finalitat que sigui una guia pràctica i útil en la qual els professionals de la sanitat i els futurs professionals trobaran indicacions clares i precises per cada tipus d’embenat, coneixent quins són els materials més adients i com utilitzar-los, les normes que s’han de tenir en compte a l’hora d’aplicar-los, com es retiren i les recomanacions que s’han de donar als pacients.

M. Carme Llobet és Diplomada en Infermeria i ha fet un postgrau en emergències extrahospitalàries. Des de 1995 és infermera d’urgències a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa que pertany a la Fundació Althaia. Un dels treballs de recerca en què va participar tractava sobre la qualitat de les cures que rebien els pacients de traumatologia al servei d’urgències de l’hospital i, entre altres conclusions, van destacar la necessitat de sistematitzar els embenats mitjançant un manual de procediments i també de formació als professionals. D’aquí va sorgir aquest llibre i el fet de preparar i posar en marxa cursos de formació. Al 2003 es va publicar “Els embenats terapèutics” del qual, aquesta nova edició n’és una ampliació, revisió i millora dels seus continguts. Durant els darrers 9 anys, amb la col·laboració de la Diplomada en Infermeria Marcel·la Sarró i la Dra. traumatòloga M. Dolors Rosinés, ha estat professora en nombrosos cursos d’embenats acreditats, entre altres centres, a l’Escola de Ciències de la Salut de la Fundació Universitària del Bages, de la Universitat de Vic, a l’Escola Universitària d’Infermeria de St. Joan de Déu d’Esplugues i també ha estat professora col·laboradora d’Infermeria a les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà.
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

Black Friday Deals Week

Check out this week's discounts for Black Friday Deals Week. Shop now .