Els amors difícils

Els amors difícils

3.93 (4,621 ratings by Goodreads)
By (author)  , Translated by 

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 3 business days
When will my order arrive?

Description

«Els amors difícils és el títol amb què l’autor va recollir (per primera vegada el 1958) aquesta sèrie de relats. Definició irònica, sens dubte, perquè quan es tracta d’amor o d’amors, les dificultats són molt relatives. O com a mínim, el que hi ha en la base de moltes d’aquestes històries és una dificultat de comunicació, una zona de silenci al fons de les relacions humanes. »
Si aquests contes són, en la major part dels casos, històries de parelles que no es troben, en el fet de no trobar-se, l’autor sembla fer-hi constar no solament una raó per a la desesperació sinó també un element fonamental –fins i tot, l’essència mateixa– de la relació amorosa... Potser el títol que explicaria millor el que tenen en comú seria Amor i absència.»
Amb aquestes paraules presentava Italo Calvino Els amors difícils, una obra mestra de la literatura contemporània –un clàssic modern–, que mai fins ara s’havia traduït al català.  
show more

Product details

  • Paperback | 288 pages
  • 150 x 230mm | 430g
  • Barcelona, Spain
  • Catalan
  • New edition
  • 8429772359
  • 9788429772357

Review Text

«Els amors difícils és el títol amb què lautor va recollir (per primera vegada el 1958) aquesta sèrie de relats. Definició irònica, sens dubte, perquè quan es tracta damor o damors, les dificultats són molt relatives. O com a mínim, el que hi ha en la base de moltes daquestes històries és una dificultat de comunicació, una zona de silenci al fons de les relacions humanes. »Si aquests contes són, en la major part dels casos, històries de parelles que no es troben, en el fet de no trobar-se, lautor sembla fer-hi constar no solament una raó per a la desesperació sinó també un element fonamental fins i tot, lessència mateixa de la relació amorosa... Potser el títol que explicaria millor el que tenen en comú seria Amor i absència.»Amb aquestes paraules presentava Italo Calvino Els amors difícils, una obra mestra de la literatura contemporània un clàssic modern, que mai fins ara shavia traduït al català.
show more

Rating details

4,621 ratings
3.93 out of 5 stars
5 27% (1,266)
4 43% (2,009)
3 25% (1,141)
2 4% (184)
1 0% (21)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X