Electrotècnica, Batxillerat
17%
off

Electrotècnica, Batxillerat

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 4 business days
When will my order arrive?

Product details

  • Paperback | 384 pages
  • 230 x 284 x 20mm | 1,260.98g
  • Spain
  • Spanish
  • 8448170008
  • 9788448170004

Table of contents

Bloc 1. Electricitat i magnetisme1. L'electricitat i el circuit elèctric 2. Eines bàsiques del circuit elèctric3. Magnetisme i electromagnetismeBloc 2. Circuits elèctrics i electrònics4. Components elèctrics passius5. El corrent altern6. Sistemes electrònics analògics7. Sistemes electrònics digitalsBloc 3. Màquines elèctriques8. Les màquines elèctriques i els motors elèctrics9. Els generadors de corrent continu10. Els transformadors estàtics11. Els motors de corrent altern12. Els generadors de corrent alternBloc 4. Instal-lacions elèctriques13. Generació, transport i distribució de l-energia elèctrica14. Instal-lacions elèctriquesAnnex I: Camps d'aplicació de l'electrotècnia.
show more

Review Text

En aquest projecte treballem els objectius, els continguts i les competències bàsiques delectrotècnia que descriu el nou currículum de la LOE d'una manera coherent i progressiva, per tal que els alumnes puguin arribar a comprendrels i assimilar-los.

Comencem estudiant els conceptes bàsics de l'electricitat i el magnetisme i les lleis que els regeixen. Després analitzem el comportament dels components elèctrics bàsics, tant en corrent continu com altern. Seguidament, tractem les màquines elèctriques i fem referència a la generació i ús de l'energia elèctrica. Finalment, estudiarem diferents circuits i camps daplicació de lelectrotècnia.

Els continguts del llibre de lalumne, el solucionari i el CD shan revisat, actualitzat, ampliat, estructurat i distribuït per treballar a l'aula d'una manera més lògica i shan adaptat de manera més coherent al nou currículum.

El projecte compleix el nou currículum de la LOE pel que fa als objectius, els continguts, els criteris d'avaluació i fomenta la competència tecnològica, la competència en modelització i simulació, i en experimentació.

Com que lelectrotècnia és una disciplina en la qual es barregen aspectes conceptuals i procedimentals, en totes les unitats trobarem exemples resolts pas a pas, activitats proposades i activitats experimentals.

El llibre aporta una valuosa formació professional de base: llibre de referència per a cicles professionals./br
show more