El vampiret Draculet
26%
off

El vampiret Draculet

By (author)  , Illustrated by 

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 4 business days
When will my order arrive?

Description

El protagonista d'aquest conte és un vampiret.
El vampiret vivia amb els seus pares, un mussol i un vell fantasma. Estava cansat d'estar en el castell abandonat, ell volia conèixer món. Per això, un dia va decidir anar-se'n volant. I vet aquí que en passar prop d'una escola va sentir els crits dels nens i les nenes que jugaven al pati; es va aturar i es va fer molt amic d'aquests minyons. El vampiret mai no havia anat a escola, va quedar ben sorprès en descobrir aquest món. Ell volia aprendre a llegir i escriure!
El vampiret, molt content, se'n va anar a veure els seus pares. Els va explicar tot el que havia vist, i llavors tothom es va animar a estudiar: els seus pares es van apuntar a les classes per a adults, el mussol volia ser oculista i el fantasma, empresari o artista.
La vida del vampiret havia canviat molt. Es va enamorar d'una nena que es deia Clara. Sort d'ella, que el va fer anar al dentista i així va millorar el seu aspecte. I llavors el vampiret va cercar un nom més bonic: Draculet.
I el castell es va convertir en un museu i un lloc d'acampada. Tothom anava a admirar-lo!
El Draculet va esdevenir un gran futbolista, va descobrir el plaer de la lectura i va ser un excel·lent alumne.
show more

Product details

  • Paperback | 64 pages
  • 140 x 210mm | 144g
  • EDITORIAL CRUÏLLA, S.A
  • Cruilla
  • Spain
  • Catalan
  • New edition
  • 8466137777
  • 9788466137775

Review Text

El protagonista d'aquest conte és un vampiret. El vampiret vivia amb els seus pares, un mussol i un vell fantasma. Estava cansat d'estar en el castell abandonat, ell volia conèixer món. Per això, un dia va decidir anar-se'n volant. I vet aquí que en passar prop d'una escola va sentir els crits dels nens i les nenes que jugaven al pati; es va aturar i es va fer molt amic d'aquests minyons. El vampiret mai no havia anat a escola, va quedar ben sorprès en descobrir aquest món. Ell volia aprendre a llegir i escriure! El vampiret, molt content, se'n va anar a veure els seus pares. Els va explicar tot el que havia vist, i llavors tothom es va animar a estudiar: els seus pares es van apuntar a les classes per a adults, el mussol volia ser oculista i el fantasma, empresari o artista. La vida del vampiret havia canviat molt. Es va enamorar d'una nena que es deia Clara. Sort d'ella, que el va fer anar al dentista i així va millorar el seu aspecte. I llavors el vampiret va cercar un nom més bonic: Draculet. I el castell es va convertir en un museu i un lloc d'acampada. Tothom anava a admirar-lo! El Draculet va esdevenir un gran futbolista, va descobrir el plaer de la lectura i va ser un excel·lent alumne.
show more