El valor de tenir valors
32%
off

El valor de tenir valors

2 (1 rating by Goodreads)

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 6 business days
When will my order arrive?

Description

Francesc Torralba i Rosselló (Barcelona, 1967) és doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i doctor en teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. Actualment és director de la càtedra Ethos de la Universitat de Ramon Llull. Ha publicat una cinquantena de llibres i ha estat guardonat amb diversos premis d'assaig, entre els quals cal destacar el Josep Vallverdú, el Joan Maragall i el Serra i Moret. Part de la seva obra ha estat traduïda al castellà, al portuguès, al francès, a l'italià i a l'alemany. Participa activament en diversos mitjans de comunicació, col·labora en el programa L'ofici de viure de Catalunya Ràdio i escriu habitualment a l'Avui i La Vanguardia. Entre els seus darrers llibres, cal destacar L'art de saber escoltar (2007), El sentit de la vida (2008) , Planta cara a la mort (2008), Paraules per ser feliç (2009), La llibertat que necesites (2010) i L'amor que ve de dins (2011).
show more

Product details

  • Paperback | 280 pages
  • 160 x 230mm | 393g
  • Ara Llibres
  • Barcelona, Spain
  • Catalan
  • New edition
  • 8415224761
  • 9788415224761

About Francesc Torralba Rosselló

Obra recomanada en el butlletí número 87 de "Biografia selectiva" del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura.
show more

Review quote

“Els valors no són realitats que es deixin posseir o agafar. Més aviat, són fonts d’inspiració, motors de l’acció. Es poden definir com horitzons de referència, però també com la força motriu, com el que empeny a actuar, a moure’s i a viure.”

La vida s’omple cada dia d’incomptables invitacions, estímuls, incitacions o suggeriments que ens fan moure. Però no sabem ben bé on anem, ni com hi anem, i ens endinsem en un mar de preguntes: què he de fer? Cap a on he d’anar? Quin camí he de prendre? Amb qui he de fer el viatge?

Amb El valor de tenir valors, el prestigiós teòleg i filòsof Francesc Torralba desperta els valors amagats que hi ha tot ésser humà, fent-los sortir a la llum, perquè cadascú en prengui consciència, pugui respondre les seves pròpies preguntes i viure de manera lliure i independent.
show more

Review Text

Encuadernación: RústicaÂEls valors no són realitats que es deixin posseir o agafar. Més aviat, són fonts dÂinspiració, motors de lÂacció. Es poden definir com horitzons de referència, però també com la força motriu, com el que empeny a actuar, a moureÂs i a viure.ÂLa vida sÂomple cada dia dÂincomptables invitacions, estímuls, incitacions o suggeriments que ens fan moure. Però no sabem ben bé on anem, ni com hi anem, i ens endinsem en un mar de preguntes: què he de fer? Cap a on he dÂanar? Quin camí he de prendre? Amb qui he de fer el viatge?
show more

Rating details

1 ratings
2 out of 5 stars
5 0% (0)
4 0% (0)
3 0% (0)
2 100% (1)
1 0% (0)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X