El pla tutoria a la universitat
35%
off

El pla tutoria a la universitat

By (author) 

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 2 business days
When will my order arrive?

Description

Aquest llibre s’adreça a professors, a responsables acadèmics i a totes aquelles persones interessades en l’organització i la gestió d’accions tutorials i d’orientació per a estudiants universitaris. El seu objectiu és oferir un conjunt de pautes sobre l’elaboració d’un pla de tutoria a la universitat, sigui en l’àmbit de la universitat, d’una facultat o escola, per a una titulació o per a un col·lectiu especial (estudiants de primer curs, repetidors, etc.). Versa principalment sobre els elements del pla de tutoria: la detecció de necessitats, la redacció d’objectius, les principals tipologies d’acció tutorial (en funció de les modalitats, els agents, el format o l’abast del pla), els moments clau per a l’atenció dels estudiants, l’organització i la seva avaluació. Tanmateix, presenta les característiques que ha de tenir el procés d’implantació d’un pla i finalitza amb un seguit d’estratègies, instruments i bibliografia que contribueixen a copsar com s’organitza a la pràctica l’acció tutorial a la universitat.

Joaquín Gairín és doctor en Ciències de l’Educació (UAB) i catedràtic de Didàctica i Organització Escolar del Departament de Pedagogia Aplicada. És el coordinador del grup de Tutoria Universitària, responsable d’aquesta guia.

Mònica Feixas és doctora en Ciències de l’Educació (UAB), professora lectora del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB i membre del grup de Tutoria Universitària.

Cristina Guillamón és llicenciada en Pedagogia (UAB), professora associada del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB i membre del grup de Tutoria Universitària.

Dolors Quinquer és llicenciada en Filosofia i Lletres, secció Història Moderna i Contemporània (UB), responsable del Programa Argó de la UAB i membre del grup de Tutoria Universitària.
show more

Product details