El patrimonio hidráulico del Bajo Turia : l'horta de València
24%
off

El patrimonio hidráulico del Bajo Turia : l'horta de València

Free delivery worldwide

Available. Dispatched from the UK in 4 business days
When will my order arrive?

Not expected to be delivered to the United States by Christmas Not expected to be delivered to the United States by Christmas

Description

En la present publicació s'aborda l'arquitectura relacionada amb el regadiu tradicional de la comarca de l’Horta, atenent a dues grans apartats d'estudi. El primer abasta els aspectes generals de la situació del reg de l’Horta de València, el seu context geogràfic i les aproximacions a l'evolució de la història d'aquests regadius. El segon correspon a l'exposició dels resultats de la investigació, la descripció dels sistemes de regadiu, la cartografia de les xarxes de sequiatge històric o el catàleg de les obres hidràuliques associades. S'hi analitzen els regadius establerts de Picassent a Puçol, passant per la capital del Túria i el seu anell circumdant (Alboraia, Tavernes Blanques, Burjassot, Paterna, Mislata o Alfafar), així com els municipis occidentals (Torrent, Aldaia, Alaquàs o Quart).
show more

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

  • Paperback | 464 pages
  • 240 x 280mm
  • Valencia, Spain
  • Spanish
  • 8437069661
  • 9788437069661

Looking for beautiful books?

Visit our Beautiful Books page and find lovely books for kids, photography lovers and more. Shop now .

Review Text

En la presente publicación se aborda la arquitectura relacionada con el regadío tradicional de la comarca de l'Horta, atendiendo a dos grandes apartados de estudio. El primero abarca los aspectos generales de la situación del riego de la Vega de Valencia, su contexto geográfico y las aproximaciones a la evolución de la historia de estos regadíos. El segundo corresponde a la exposición de los resultados de la investigación, la descripción de los sistemas de regadío, la cartografía de las redes de cequiaje histórico o el catálogo de las obras hidráulicas asociadas. Se analizan los regadíos establecidos de Picassent a Puçol, pasando por la capital del Turia y su anillo circundante (Alboraia, Tavernes Blanques, Burjassot, Paterna, Mislata o Alfafar), así como los municipios occidentales (Torrent, Aldaia, Alaquàs o Quart).
show more