El carrer estret

El carrer estret

3.68 (80 ratings by Goodreads)
By (author) 

List price: US$22.48

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Un veterinari de ciutat arriba al poble de Torrelles per exercir el seu ofici. Establert al carrer Estret de la localitat, i gràcies a la xafarderia de la seva cuinera, la inestimable Francisqueta, esdevé testimoni de la realitat quotidiana dels seus veïns. La narració, que segons l'autor és el simple resultat d'haver "passejat un mirall al llarg d'un camí", és construïda a través d'un pintoresc mosaic de personatges, la banalitat de la vida diària dels quals es converteix en matèria literària d'una qualitat extraordinària.
show more

Product details

  • Paperback | 384 pages
  • 128 x 188 x 32mm | 344g
  • Educaula
  • Barcelona, Spain
  • Spanish
  • New edition
  • 8415192401
  • 9788415192404

Review Text

Encuadernación: Rústica
Colección: Educación 62Un veterinari de ciutat arriba al poble de Torrelles per exercir el seu ofici. Establert al carrer Estret de la localitat, i gràcies a la xafarderia de la seva cuinera, la inestimable Francisqueta, esdevé testimoni de la realitat quotidiana dels seus veïns. La narració, que segons l’autor és el simple resultat d’haver passejat un mirall al llarg d’un camí, és construïda a través d’un pintoresc mosaic de personatges, la banalitat de la vida diària dels quals es converteix en matèria literària d’una qualitat extraordinària.
Estudi preliminar i textos complementaris a cura de Francesc Montero (Figueres, 1981), doctor en Filologia Catalana actualment vinculat a l’Institut de Llengua i Cultura Catalanes de la Universitat de Girona. Col·labora amb la Càtedra Josep Pla de la mateixa universitat i amb la Fundació Josep Pla de Palafrugell. Ha estat l’editor, juntament amb el Dr. Xavier Pla, del volum A l’ombra de Josep Pla. Cinc escriptors-periodistes gironins de la República (Càtedra Josep Pla-Fundació Josep Pla, 2011), que recull els resultats de l’exposició del mateix nom.
Propostes de treball, temes de debat i activitats recomanades a cura de Neus Vergés (Calella, 1976), llicenciada en Filologia Catalana i Hispànica, i actualment professora de llengua i literatura catalana de secundària i batxillerat. Ha col·laborat com a documentalista a l’exposició A l’ombra de Josep Pla. Cinc escriptors-periodistes gironins de la República (Càtedra Josep Pla - Fundació Josep Pla)
show more

Rating details

80 ratings
3.68 out of 5 stars
5 26% (21)
4 29% (23)
3 35% (28)
2 8% (6)
1 2% (2)
Book ratings by Goodreads
Goodreads is the world's largest site for readers with over 50 million reviews. We're featuring millions of their reader ratings on our book pages to help you find your new favourite book. Close X