Economia de l'empresa, 1 Batxillerat

Economia de l'empresa, 1 Batxillerat

List price: US$72.94

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Out of ideas for the holidays?

Visit our Gift Guides and find our recommendations on what to get friends and family during the holiday season. Shop now .

Product details

  • Paperback | 272 pages
  • 220 x 290mm | 804g
  • Spain
  • Spanish
  • 8448181298
  • 9788448181291

Table of contents

Unitat 0: ComencemBloc 1: L’empresa com a organització1. L’empresa i l’entorn.2. Formes jurídiques d’empreses.3. El procés de direcció de l’empresa.4. La presa de decisionsBloc 2: Gestió dels recursos humans5. El departament de recursos humans.6. El treball i la legislació laboral.Bloc 3: Gestió de la producció7. La funció productiva i els costos de l’empresa.8. La direcció de la producció.9. L’aprovisionament i les existències.10. La valoració i l’administració de les existències.Bloc 4: Gestió comercial11. La funció comercial i l’anàlisi del mercat.12. El màrqueting i els seus elements.13. Posicionament de producte i pla de màrqueting.
show more

Review Text

1. Revisió i correcció d´errors respecte de l´edició anterior. En general són modificacions de caire numèric, per bé que també hi ha hagut alguna matisació de paràgrafs ambigus o de comprensió difícil.
2. Actualització de continguts: s´han incorporat notes al marge més aclaridores i s¿han actualitzat les que duien referències a pàgines web. S´han actualitzat els canvis en les tarificacions d´impostos (IVA) i les darreres novetats en normativa laboral (tot això actualitzat a desembre de 2011).
3. Incorporació de noves activitats: S´han canviat activitats que resultaven poc adequades i s´han incorporat activitats noves. Per tant, el nombre global d´activitats del llibre ha crescut.
4. Actualització de textos: S´han actualitzat els textos per a treballar a l´aula. Es tracta de textos més moderns i actuals, als quals també s´han incorporat preguntes perquè els alumnes hi treballin.
show more