Economia, Batxillerat

Economia, Batxillerat

By (author)  , Translated by 

List price: US$79.23

Currently unavailable

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

<b>Components del Projecte</b></br></br>1. Llibre de l’alumne</br>2. CD del professor - Guia didàctica digital </br>- Projecte curricular i programacions de l’aula.</br>- Solucionari del llibre de l’alumne.</br>- Generador d’exàmens.</br>- Recursos complementaris.</br>- Pàgines web recomanades.</br>- Presentacions de cada unitat.</br>- Adaptacions a Catalunya i València.</br>- Animacions i vídeos sobre economia quotidiana.</br>- Àudios MP3 amb resum de cada unitat per l’alumnat.</br>3. CEO</br>- Àudios MP3 amb resum de cada unitat per l’alumnat.</br>- Textos complerts de notícies i reportatges de cada unitat.</br>- Adaptacions a Catalunya i València.</br></br><b>Puntos de interés</b></br></br>1. Edició per Catalunya, València i les Balears.</br>2. A la CEO i al CD del professor, s’hi inclourà una unitat sobre economia catalana i una altra sobre economia valenciana. </br>3. Reedició realitzada en profunditat; manté l’estil general de Mochón, rigorós i formal, però amb novetats i millores com ara: </br>a. Cada unitat comença i acaba amb un article que serveix com a element de reflexió (“Notícia” i “Reportatge”), plantejats de manera que no quedin obsolets fàcilment. </br>b. Revisió i nova redacció de molts paràgrafs i epígrafs, per tal de millorar la seva claredat expositiva. </br>c. Més activitats: una pàgina més d’Activitats finals i noves activitats al llarg de tota la unitat, moltes centrades en articles o notícies. </br>d. S’han suprimit les antigues seccions finals de “Tècnica de selectivitat” i “Reportatge”.</br>e. El total de pàgines s’ha reduït en 24 pàgines. L’edició 2012 té 336 págs.</br>f. Nou Annex final: eines de l’economista, amb consells per treballar amb taules i gràfics.</br></br><b>Material complementari:</b></br></br>1. Àudios MP3 amb resums de cada unitat per a l’alumne (també ho podem enfocar com que atenem l’accessibilitat).</br>2. Animacions i vídeos sobre economia quotidiana.</br>3. Generador d’exàmens.</br>
show more

Product details

  • Paperback | 344 pages
  • 220 x 290mm | 995g
  • McGraw-Hill Interamericana de España S.L.
  • Spain
  • Spanish
  • 8448181980
  • 9788448181987

Table of contents

1. L’economia: la necessitat de triar.</br>2. Factors productius i sistemes econòmics.</br>3. La producció i l’empresa.</br>4. L’oferta, la demanda i el mercat.</br>5. Models de mercat.</br>6. La retribució dels factors: el mercat del treball.</br>7. Les fallades del mercat i l’estat.</br>8. La macroeconomia i les macromagnituds.</br>9. Demanda i oferta agregades: inflació, atur i cicles.</br>10 La intervenció de l’estat i la política fiscal.</br>11. Els diners i els bancs.</br>12. El Banc Central, la política i la balança de pagaments.</br>13. L'economia internacional i la balança de pagaments</br>14. El mercat de divises i la Unió Monetària Europea.</br>15.Creixement i desenvolupament.</br>16. Economia espanyola: la política econòmica en acció.</br>
show more

Review Text

Encuadernación: Rústica
Colección: Enseñanzas mediasEdició per Catalunya, València i les Balears.
A la CEO i al CD del professor, s´hi inclourà una unitat sobre economia catalana i una altra sobre economia valenciana.
Reedició realitzada en profunditat; manté l´estil general de Mochón, rigorós i formal, però amb novetats i millores com ara:
Cada unitat comença i acaba amb un article que serveix com a element de reflexió (Notícia i Reportatge), plantejats de manera que no quedin obsolets fàcilment.
Revisió i nova redacció de molts paràgrafs i epígrafs, per tal de millorar la seva claredat expositiva.
Més activitats: una pàgina més d´Activitats finals i noves activitats al llarg de tota la unitat, moltes centrades en articles o notícies.
S¿han suprimit les antigues seccions finals de Tècnica de selectivitat i Reportatge.
El total de pàgines s´ha reduït en 24 pàgines. L´edició 2012 té 336 págs
Nou Annex final: eines de l´economista, amb consells per treballar amb taules i gràfics
show more