Dr. Horrible Bayan, Getih LAN Heavy Metal 2

Dr. Horrible Bayan, Getih LAN Heavy Metal 2

By (author) 

List price: US$5.99

Currently unavailable

We can notify you when this item is back in stock

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Sisih kalima Dr. Horrible. Dr. Horrible punika kidnapped. Ing laboratorium lemah, iku kanggo Pemerintah US desain prajurit Sato, supaya nyedhak Perang Donya II bisa dipikolehi. Sawise piyambakipun ngatur kanggo uwal saka laboratorium, Panjenenganipun terus kang karya ing Alaska. Sarta prototipe pisanan wis rampung, kabeh nemu metu saka kontrol. Buku iki kanggo wong diwasa mung. Ing crita ing kitab iku fiksi. Ngemot panganiaya, jinis lan obatan.show more

Product details

  • Paperback | 74 pages
  • 152.4 x 228.6 x 4.32mm | 158.76g
  • Createspace
  • United States
  • Javanese
  • black & white illustrations
  • 150776653X
  • 9781507766538