Dr. Horrible Anal, Lisan, Preduli Utama Getih Bayan 2

Dr. Horrible Anal, Lisan, Preduli Utama Getih Bayan 2

By (author) 

List price: US$5.99

Currently unavailable

We can notify you when this item is back in stock

Add to wishlist

AbeBooks may have this title (opens in new window).

Try AbeBooks

Description

Sisih enem saka seri Dr. Nggegirisi. Sawise badan loro agen FBI ditemokake ing alas wis Applied minangka Dr. Nggegirisi, agen anyar. Trek mimpin wong-wong mau menyang CIA. Liwat tenacity dheweke, menehi Panggonan Elek penangkepan ing unit khusus, Dr. ing Alaska. Buku iki kanggo wong diwasa mung. Ing crita ing kitab iku fiksi. Ngemot panganiaya, jinis lan obatan."show more

Product details

  • Paperback | 76 pages
  • 152.4 x 228.6 x 4.32mm | 163.29g
  • Createspace
  • United States
  • Javanese
  • black & white illustrations
  • 1508630682
  • 9781508630685